Widok

rolletic masaż - jakie efekty?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, chodziłyście na rolletic? są jakieś efekty? chcę wyszczuplić uda- warto?
może ktoś wie gdzie jest jakiś gabinet najbliżej Ujeściska?
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja teściowa pracuje w takim zakładzie z rolleticiem-nawet sama jest reklamą zakłądu bo z rozmiaru 48 wyrolkowała sobie jakies 40-42 w mniej niż rok, tyle że ona się rolkuje za każdym razem jak jest w pracy i nie po godzince ale po kilka (jak mają jakieś wolne urządzenie to siada razem z klientkami).

nie wiem jak jest w trójmieście-tam trzeba umawiać się na godziny, poszukaj na różnych grouponach, czasem są rolki.

mnie osobiście to nie bawi-z 2 powodów-po pierwsze filozofią rolletica (tego oryginalnego, pod logiem "rolletic" nie rollmasaż) jest "dopieszczanie duszy i ciała-czyli idziesz na takiego dupowstrząsa, babeczka ma obowiązek poczęstować cię ziołową herbatą, zapalić kadzidełko i gadać z tobą o pierdołach, tak troche mistycznie i w ogóle (wiadomo nie ze wszystkimi to przechodzi ale tak powinni robić). raz jak byłam u teściów poszłam na tego dupowstrząsa, akurat było wolne urządzenie i jak słyszałam jak moja teściowa gada z tymi kobietami o "wolno rozwijającej się i pobudzającej po kolei wszystkie zmysły esencji herbaty" to myślałam że mi flaki na drugą stornę się przewrócą.
drugi powód dla którego mi się to nie podoba-jak nie chodzisz minimum 3-4 razy w tygodniu to to zbytniego efektu nie przyniesie:) przynajmniej to wiem "w zaufaniu":D tzn efekt jakis tam będzie ale mniejszy niż np tą godzinę pływając czy robiąc coś bardziej wymagającego ruchu mięśni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja mama chodzila 2 razy w tygodniu przez kilka miesiecy ale tak rollowala ze pajaczki albo zylaki czy cos w ten desen jej powychodzily na nogach wiec lepiej sprawdzic czy mozna wczesniej ale nie powiem efekty bylo widac moze nawet nie tyle co schudla ale formowalo ja to w jakis sposob a takze milo spedzala czas na plotkowaniu z roznymi babeczkami i naprawde ubolewala nad tym jak lekarz zabronil jej chodzic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chcę mieć szybki efekt;) chodzi mi o zgubienie trochę ciała z ud. brzucha nie robię, bo mi się kości obijają;) na koniec robię jeszcze raz pośladki ;) hehe ..na razie wykupiłam 7 wejść, do tego już 2 tyg na diecie i masaże ujędrniające (coś w stylu bańki chińskiej). boli ale dam radę;)
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę na rolletic 2 razy w tygodniu. Na początku efekty były widoczne już po pierwszych wizytach. Teraz kiedy zjechałam prawie 8 kilo już takich widocznych zmian nie ma. Chyba zrobię dłuższą przerwę. Mam fajny gabinet w Gdańsku Osowie ( http://www.euforia-gdansk.pl ). Wydatek prawie żaden. Mogę spokojnie polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja chodziłam dwa miesiące 2x w tygodniu po godzince i były efekty, do tego oczywiście dieta bo same rolki nie pomogą ale osobiście polecam, szczególnie na trudne partie ciała czyli wewnętrzna strona ud, ramiona i plecy (część stanikowa) gdzie trudno normalnymi ćwiczeniami rozbić i stracić tłuszczyk
poza tym w przeciwieństwie do koleżanki wypowiadającej się wyżej ja lubie napić sie herbaty i pogadać o bzdurach :) tym bardziej, że tam gdzie chodziłam babeczki gadały nie o herbacie a o ciuchach, mężczyznach ale też o ciekawych książkach czy filmach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodziłam przez długi czas ale wielkich efektów nie było, trochę skóra na nogach lepiej wyglądała :))) pajączki się pojawiły na nogach ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry