Widok
Wielokrotnie byłem na uroczystościach w Podkowie i zawsze jedzenie było pierwsza klasa, raz byłem na kolacji walentynkowej z żoną i też było OK, choć np. rosół z makaronem smakował nieco inaczej niż na wspomnianych uroczystościach, więc może robienie na większą ilość im lepiej wychodzi. Największa bolączka tego miejsca, to że nie ma gdzie dzieci na zewnątrz wypuścić.
jeśli niekoniecznie musi być lokal w Rumii bądź najbliższej okolicy to polecam Biancas w Kosakowie.
My robiliśmy tam chrzciny i jesteśmy bardzo zadowoleni, ceny konkurencyjne, jedzenia sporo i różne warianty cenowe, miejsce dla dzieci wewnątrz - kącik do zabaw i na dworzu mały plac zabaw (dla nas to było bardzo ważne)
Polecałam też koleżance i właśnie z Rumii przyjechali tam z gośćmi bo nie tak daleko i byli też bardzo zadowoleni.
My robiliśmy tam chrzciny i jesteśmy bardzo zadowoleni, ceny konkurencyjne, jedzenia sporo i różne warianty cenowe, miejsce dla dzieci wewnątrz - kącik do zabaw i na dworzu mały plac zabaw (dla nas to było bardzo ważne)
Polecałam też koleżance i właśnie z Rumii przyjechali tam z gośćmi bo nie tak daleko i byli też bardzo zadowoleni.
mieliśmy w marc w podkowie na 20 osob plus dwójka małych dzieci i mieismy ta mala salke ale trochę było ciasno w niej gdybym wiedziała że na górze nie ma nic wtedy to bym wolała górę bo i dzieci miałyby luźniej, ale teraz ładna pogoda więc można biegać na korytarz.
ale pod względem obsługi i jedzenia nie mam absolutnie nic do zarzucenia, obsługa miła a jedzenia sporo i smacznie co zostało dostaliśmy do domu. cena 90zł os za obiad plus koacje dzieci 50% tej ceny także dla nas super. ale poecam przejść się jeszcze do falko i faltomu i wtedy wybrac:)
ale pod względem obsługi i jedzenia nie mam absolutnie nic do zarzucenia, obsługa miła a jedzenia sporo i smacznie co zostało dostaliśmy do domu. cena 90zł os za obiad plus koacje dzieci 50% tej ceny także dla nas super. ale poecam przejść się jeszcze do falko i faltomu i wtedy wybrac:)
ja też Jagi nie polecam, byłam na uroczystościach okolicznościowych w Grinholc i Podkowie - i te miejsca mogę śmiało polecić :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych