Widok

lokal na komunię gdańsk 2020

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Za rok ja wyprawiać będę komunię , możecie podpowiedzieć jaki loka wybrać?
okolice Gdańska, Jasienia Otomina
Z dobrym jedzonkiem i miłą atmosferą, kiedy rezerwować .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobacz koniecznie na https://www.gdziewesele.pl/gdansk Tam z pewnością znajdziesz lokal na komunię. :)

My komunię starszej córki urządzaliśmy w tym miejscu http://www.betlejem.eu Spokojnie polecam ten lokal. Jest ładny i przestronny do tego otoczony jest ładnym ogrodem. Prowadzi go bardzo miła i pomocna pani Kasia. Świetna organizatorka z wiedza i doświadczeniem. Zaserwowali nam pyszne jedzonko. Pięknie przygotowali salę. po prostu było super.

moze znajdziesz cos dla siebie na tej stronce: chrzcinyiiiikomunie.pl/pomorskie duzy wybor lokali z calego wojewodztwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bazylia na Chełmie raczej nie jest dobrym pomysłem. Byliśmy na kilku zorganizowanych imprezach i na niedzielnym obiedzie. Jedzenie średniej jakości bardzo "chemiczne". Duża ilość dziwnych doprawek, Vegety itd. w zasadzie wszystko smakuje tą samą przyprawą

Znowu reklamujesz to Betlejem? Pamiętam twoje reklamy sprzed kilku miesięcy

Betlejem. Maja chrześnica miała tam komunię było pięknie. Duża sala duży ładny ogród. Jedzonko ok obsługa ok
A może restauracja Przepis na?
Przy starym Swissmedzie przy Piecewskiej. My będziemy tam robić roczek + urodziny męża (2w1) na 22 osoby. Restauracja Bazylia na Chełmie też całkiem nieźle wypada- początkowo mieliśmy robić tam, ale wnętrze Przepis na bardziej przypadło nam do gustu.
W Bazylii też pyszne jedzonko, niejednokrotnie się tam stołowaliśmy, a cena przy imprezach z tego co pamiętam to ok.120zł/os

Słaba reklama....

No mówię wam Galeria Sulmin.my mielismy tam dwa przyjęcia. jedno w tym roku drugie w zeszłym. goście zachwyceni. zobaczcie ich stronę to uwierzycie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja odradzam Restaurację Orzeł na Warszawskiej. Robiłam tam chrzciny. Brak osobnej sali, stolik na wylocie z lokalu, przy toalecie. Po zgłoszeniu uwagi że nie mam ochoty w połowie listopada z małymi dziećmi siedzieć przy wejściu, dostaliśmy zimną salę na końcu lokalu, w efekcie czego po chrzcinach połowa gości była chora. Porcje małe, miałam wątpliwości czy rzeczywiście były po 2 porcje mięsa na osobę bo nie każdy zjadł 2 kawałki a nie starczyło... Frytki doniesiono już po zakończonym obiedzie i były to 2 malutkie salaterki, na 20 osób! Porażka...

Jeśli zaprosiłabym gości "miejscowych", to po torciku poszliby do domu. Ale skoro będą też przyjezdni, to będą jeszcze na kolacji. Nie zrobię przecież podziału na gości lepszych i gorszych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Impreza z kolacją? Toż to nie wesele...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyrobiłabym sobie opinię, gdyby ktoś mnie zaprosił na komunię do Panoramy :)
A serio, nie chciałabym się uczyć na błędach. Zastanawiałam się nad Restauracją Orzeł na Warszawskiej, ale też kiepskie opinie. Chciałabym zrobić przyjęcie (obiad, torty/ciasta i kolacja). Najlepiej w okolicy Ujeściska, ewentualnie w centrum, chociaż tam ceny są pewnie powalające.

W ogóle nie polecam Panoramy, poza widokiem nie ma nic do zaoferowania. Obsługa ignoruje gości, a nie jestem wymagającym klientem.
Ale soprawdz sama, wyrób swoją opinię. Jak dla mnie, to jak najdalej od tego miejsca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Robiłam weszłym roku... Byłam bardzo zadowolona. Jedzenie smaczne dużo obsługa dyskretna ładnie nakrycie i udekorowane włącznie ceny do przejścia.. Jedyny minus że trzeba swój tort dowieść ale my wolelibyśmy akurat swój. Goście zachwyceni niektórzy po raz pierwszy w Gdańsku ogólnie było fajnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A kiedy robiłaś przyjęcie w panoramie? Znalazłam kilka niepochlebnych opinii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panorama bylam bardzo zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jastny dwór Bąkowo - raptem 1,5 km od Obwodnicy

Hoop

My w maju robimy przyjęcie komunijne w leszczynowym dworku na jasieniu, słyszałam same dobre opinie o nim ale swoją za kilka tygodni mogę dopiero napisać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry