Widok

luteina i brak okresu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bralyscie luteine przy braku okresu oraz czy pomogła Wam? Miałam usg wczoraj wynik negatywny. Wzielam już 4 tabletki okresu ani śladu. Podczas brania luteiny mam potem smak w ustach jak po płynie do naczyń/ jakby metaliczny. Proszę dajcie znac czy na wywołanie okresu luteina pomogła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
brałąm luteinę jakiś miesiąc temu . Wpierw też myślałam ,że ciąża - zrobiłam 3 testy wszystkie negatywne, potem miałam usg i ciąża została całkowicie wykluczona - dostałam luteine i brałam ją chyba z tydzień zanim pojawił się okres... 3 tabletki dziennie , faktycznie nie dobre;/ ale dało się przeżyc:) tak wiec czekaj cierpliwie:)
ja bralam i pomogla mialam w tabletkach
luteina podnosi progesteron a żeby przyszła miesiączka ten progesteron musi spadać, dlatego miesiączka przyjdzie od 5-10 dni po odstawieniu luteiny
Betahcg wynik negatywny. Uczucie gorąca, zimna, senność, brak chęci do pracy, szybko sie mecze. Czy to faktycznie hormony?
Witam po miesiacu.... Znow problem brak okresu hormony tsh ft3 ok badania watrabowe itp ok. Czy znow mam brać luteine czy ktoś brał ciągle luteine gdy nie mial okresu? Lekarz ginekolog zlecił mu badania glukoze oraz progesteron ale to mam zrobic dopiero za 22 dni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

do góry