Ja mysle ze robie go kazda babka ktora maluje wystarczy powiedziec ze chce sie naturlany makijaz zeby tylko ukrył niedoskonalosci a podkreslil delikatnie urode.
Jen, makijaż permanentny to makijaż na stale, a nie makijaz naturalny. To rodzaj tatuażowania skóry twarzy. Osobiście odradzam, te czarne kreski wyglądają bardzo grubo i dziwnie gdy ktos paraduje tak od świtu do nocy.
Aha rzeczywiście masz racje:) widzialam jak to robia na tv zdrowie i uroda. W salonach kosmetycznych to robią. Ale on ma wyglądac oczywiscie na naturalny chociaz jest raczej ostry
nie da się tatuażować mikroskopijnym urządzeniem, kreski sa zawsze pewnej grubości. Znam osoby, które się temu poddaly i nie podoba mi się ich wygląd. Najgorsze że nie mogą zmyć tych krech, mają je 24 h na dobę.
Taki makijaż na pewno robia w Gdyni przy kwadransie ...w la feme a ostatnio rozmawaiałam z kobietka co miała super usta zrobione permamentnie i ona gdzies w orlowie robiła.
Polecam Pania ktora ma salon kosmetyczny na Żabiance niedaleko SKM- ki jest to moja nauczycielka, tokosmetyczka z wieloletnim starzem, ogromna praktyka i co najwazniejsze wyksztalceniem!!!!
Nazywa sie Dorota Pietrzykiewicz ale nr bede mogla miec ok 16.06