Widok

makijaż permamentny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy wiecie gdzie w trojmiescie robia makijaz permamentny??nie chodzi o mnie lecz o moja mame:-)ale nie moge nic znalezc:-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz tu:

http://www.ahma.pl/?d=5&m=wa&l=pl
Ja mysle ze robie go kazda babka ktora maluje wystarczy powiedziec ze chce sie naturlany makijaz zeby tylko ukrył niedoskonalosci a podkreslil delikatnie urode.
Jen, makijaż permanentny to makijaż na stale, a nie makijaz naturalny. To rodzaj tatuażowania skóry twarzy. Osobiście odradzam, te czarne kreski wyglądają bardzo grubo i dziwnie gdy ktos paraduje tak od świtu do nocy.

Aha rzeczywiście masz racje:) widzialam jak to robia na tv zdrowie i uroda. W salonach kosmetycznych to robią. Ale on ma wyglądac oczywiscie na naturalny chociaz jest raczej ostry
nie da się tatuażować mikroskopijnym urządzeniem, kreski sa zawsze pewnej grubości. Znam osoby, które się temu poddaly i nie podoba mi się ich wygląd. Najgorsze że nie mogą zmyć tych krech, mają je 24 h na dobę.

pewnie lepiej nic takiego nie robic :/ lepiej normalnie sie wymalowac
Taki makijaż na pewno robia w Gdyni przy kwadransie ...w la feme a ostatnio rozmawaiałam z kobietka co miała super usta zrobione permamentnie i ona gdzies w orlowie robiła.
w gDYNI, NIEDALEKO PREZYDIUM

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
zgadza się w la fame, w Gdyni koło Bistro Kwadrans, moja koleżanka robiła tam usta i "coś" na oczach, wygladało super.
napewno robi Pani Maja w Rumi w salonie Carmen na ul. Dąbrowskiego, słyszałam, ze robi fantastycznie, będzie mnie malować na ślub
Polecam Pania ktora ma salon kosmetyczny na Żabiance niedaleko SKM- ki jest to moja nauczycielka, tokosmetyczka z wieloletnim starzem, ogromna praktyka i co najwazniejsze wyksztalceniem!!!!

Nazywa sie Dorota Pietrzykiewicz ale nr bede mogla miec ok 16.06

a macie nr tel do carmen i la feme:-)
ewusia to ja bede czekala pamietaj o mnie!!
telefon do Carmen napisze Ci wieczorkiem, bo mam w domu :)
ok nie ma sprawy

telefon do Salonu Carmen w Rumi 058/771 39 69 lub 0609 187 767 P. Maja
do góry