Widok

mama pyta?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jestem mamą 3 dzieci,od września 2 do szkoły. miałam plan opiekować się trzecim w domu ale coraz częściej myślę o jakies pracy. Oczywiście sprawy finansowe i wogóle chcę sie troche "wyrwać" z domu... ale pewnie nie mam szans juz na przyjęcie do żadnego przedszkola? Może cos wiecie czy jest szansa spróbowania gdzies?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Troje dzieci to rodzina wielodzietna i ma pierwszeństwo na miejsce w przedszkolu.Rekrutacja już chyba była ale można jeszcze próbować może zwolni się jakieś miejsce na początku roku. Warto rozmawiać z dyrektorką przedszkola. Składaj podania w kilku miejscach.Powodzenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sądząc po nonszalanckim podejściu do tematu, na pewno możesz poszerzyć wybór o przedszkola prywatne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16
~hgfgh

nonszalancja- (też: zarozumialstwo, zadufanie)

.... tylko zapytałam a ty mi tu ubliżasz,nie rozumiem tych kciuków w góre dla ciebie,a dziękuję za pierwszą odp i również pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
szansa zawsze istnieje ,spróbuj nic nie tracisz przecież

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiście że jest szansa
córka znajomej dostała się w zeszłym roku do przedszkola w sierpniu
znajoma poszła zapytać chociaż nie liczyła na nic, a pani dyrektor na to że owszem jest miejsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ale to pewnie tylko prywatne przedszkole
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

do góry