Widok

mama pyta?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jestem mamą 3 dzieci,od września 2 do szkoły. miałam plan opiekować się trzecim w domu ale coraz częściej myślę o jakies pracy. Oczywiście sprawy finansowe i wogóle chcę sie troche "wyrwać" z domu... ale pewnie nie mam szans juz na przyjęcie do żadnego przedszkola? Może cos wiecie czy jest szansa spróbowania gdzies?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Troje dzieci to rodzina wielodzietna i ma pierwszeństwo na miejsce w przedszkolu.Rekrutacja już chyba była ale można jeszcze próbować może zwolni się jakieś miejsce na początku roku. Warto rozmawiać z dyrektorką przedszkola. Składaj podania w kilku miejscach.Powodzenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sądząc po nonszalanckim podejściu do tematu, na pewno możesz poszerzyć wybór o przedszkola prywatne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16
~hgfgh

nonszalancja- (też: zarozumialstwo, zadufanie)

.... tylko zapytałam a ty mi tu ubliżasz,nie rozumiem tych kciuków w góre dla ciebie,a dziękuję za pierwszą odp i również pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
szansa zawsze istnieje ,spróbuj nic nie tracisz przecież

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiście że jest szansa
córka znajomej dostała się w zeszłym roku do przedszkola w sierpniu
znajoma poszła zapytać chociaż nie liczyła na nic, a pani dyrektor na to że owszem jest miejsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ale to pewnie tylko prywatne przedszkole
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

prywatny dentysta (26 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Jakie kolczyki???? (14 odpowiedzi)

Witam, Moja 1,5 roczna córka ma przekłute uszy ale niestety nie mogę jej dopasować kolczyków....

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (44 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

do góry