Widok

mamy z niedoczynnościa tarczycy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam pytanie - w zwiazku z tym że mam niedoczynność kazali mi w szpitalu zrobic badanie TSH Zuzi po ukończeniu 5 doby życia - czy znacie moze jakiegoś dobrego pediatre - endokrynologa na NFZ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie w kamiennym potoku rejestrują dopiero od stycznia. Ja właśnie tam mam swojego endo. w tym roku pod koniec stycznia się rejestrowałam na 22 września...teraz chciałam się zarejestrować na kolejną wizytę mimo że jest bardzoooo pilna to nie ma miejsc i żadnych szans na zwolnienie się miejscówki. Czyli muszę czekać na styczeń żeby znów zarejestrować się na środek roku, tyle że to już może być za późno, szok!!!!

ja znam tylko Teresa Szczepańską przyjmuje w Gdańsku, Kowalska 5 lok.1
tel: (0 58) 305-79-72, w soboty raz w miesiącu. Nie wiem jaki jest koszt wizyty, zadzwoń i wszystkiego się dowiesz.

Kurcze ... a ja sie specjalnie pytalam mojego endokrynologa jak wyglada pozniej opieka nad szkrabem, którego mama ma nieodczynnosc i powiedziano mi, że w szpitalu dziecku robią badania pod tym katem i ja o nic nie musze sie martwic...

a jak prywatnie to u kogo gdzie i za ile możecie kogos polecić?
Z pediatrą endokrynologiem będzie problem. W Trójmieście są tylko 2 przychodnie, które mają endokrynologów dziecięcych. W Gdańsku na Jaśkowej Dolinie i w Sopocie Kamiennym Potoku, obok kolejki. W Sopocie już nie rejestrują na ten rok, nie wiem jak w Gdańsku, ale pewnie podobnie. Bezpieczniej będzie zrobić badania odpłatnie i niestety wizytę prywatną u endokrynologa dziecięcego załatwić.

ja również mam niedoczynność tarczycy, i nikt mi nie powiedział żebym małej też zbadała. wiem że po porodzie sami robili jej jakieś badania.

ja też robiłam swojej małej te badania w związku z moją niedoczynnością, ale były w porządku- tyle powiedziała mi pediatra, a i moja endokrynolog to potwierdziła :) więc nie mam sie czym martwić :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry