Widok

materace

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, gdzie - oprócz Ikei można kupić dobry materac do łóżka?

Anulka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siostra poleciła mi piankę geltex. Kupiłam quantum star właśnie z ta pianką. Powiem tylko, że wart swojej ceny...

Dużo czytałam o piance bultex właśnie. Polecono mi taki materac ze względu na problemy z kręgosłupem.

pianka bultex połączona ze sprężynami w comfeel speed dwa rozwiązania w jednym a efekt super jak dla mnie.

Przy problemach z kręgosłupem, dobry materac to podstawa. Lekarz rodzinny polecił mi model którego sam używa - pianka bultex o twardości H3. Po pół roku od zakupu, mogę tylko potwierdzić to dobry zakup
Potwierdzam, od ponad pół roku mamy Vite i jestem zachwycona, wygodny, wysoka jakość wykonania.

Sam miałem wielki dylemat co do zakupu materaca. Lekarz kazał zapoznać się z ofertami sklepów a moje plecy już tak dawały się we znaki że chciałem kupić coś jak najszybciej. W końcu żona przestudiowała opinie w internecie i zdecydowaliśmy się na materac piankowy z ArtMedic Viscotherapy - świetnie nam się sprawdza, chyba naprawdę trudno o lepszy
Ja bym poleciła wszystkim niezdecydowanym osobom materac comfeel speed z Sembelli. Sprężyny kieszeniowe i pianka to najlepsze z możliwych połączeń. Ja mam akurat twardość h2 i dla mnie i męża jest super. A cena jak za tak komfortowy materac jest naprawdę niezbyt wygorowana. Zamawialam go przez Internet, bo cena bardziej mi odpowiadała, ale z tego co widziałam, to mają go w większości salonów z materacami w Wawie.

Dużo osób poleca materace piankowe firmy Curem. Moja siostra ze szwagrem śpi na modelu "exe" i są z niego bardzi zadowoleni, sama się na nim kiedyś położyłam i stwierdziłam ze to jest zupełnie inny poziom wygody. Trzeba trochę za niego zapłacić ale za to ma się faktycznie materac z prawdziwego zdarzenia. Sama bym go kupiła gdybym wcześniej nie kupiła innego ale jeszcze wtedy nie wiedziałam o Curem. Siostra kupiła go w sklepie internetowym Pan Materac
Słyszałam od znajomych, że te materace Vita z Agaty są bardzo dobre jakościowo i że niczym nie odbiegają od tych najdroższych na rynku
Materace Vita z Agaty meble są bardzo dobrej jakości. Mamy z pianką bultex, a teście mają jakiś że sprężynami kieszeniowymi. Po roku czasu nasz materac zachowuje wszystkie swoje właściwości, co nas oczywiscie bardzo cieszy :-)

My z mężem kupowaliśmy tutaj https://materacekolo.sklep.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni :)

Też mam ten materac EXE i polecam bo moim zdaniem to najlepszy piankowy materac dostępny na rynku.
mam materac z pianka bultex właśnie z sembelli. jestem z niego zadowolona mam porównanie bo wcześniejszy materac kupiony w markecie do niczego się nie nadawał już po dwóch latach, był chyba z jakieś najtańszej pianki
Miała różne materace i najwygodniejszy mam od Sembelli. Po prostu jakość i cena idą w parze, a to najważniejsze. Wiedzialam co kupowalam, bo chodziłam po sklepach i się na nich kladlam, dzięki temu jestem zadowolona.

Nie kupuj materaca z ikei, są strasznie twarde. Lepiej znaleźć coś porządnego przez internet. Ja kupiłam exe curem i jestem bardzo zadowolona.

W Ikei materace są strasznie miękkie. Jeśli to ma być coś na lata, albo do nowego mieszkania, proponuję kupić materac medyczny. Są twardsze i dzięki temu zdrowsze dla pleców. Sama taki posiadam, kupiłam niedawno synowi model exe od hilding. przetestowany przeze mnie polecam. Kupiony przez internet z dostawą do domu.

Mi się udało kupić 4 miesiące temu materac 'Salsa' od Hildinga. Jest w całości piankowy, i przede wszystkim ma właściwości medyczne. Mega wygodny i stosunek ceny do jakości wychodzi bardzo korzystnie.

Teraz są duże promocje więc jeśli ktoś tak jak ja polował na REG to polecam się śpieszyć

Polecam kupic przez neta. O wiele taniej

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem materaca z pianką bultex, bo czytałem dużo pozytywnych opinii na jej temat. Do tego widziałem niezłe przeceny ostatnio w necie. Chyba się skuszę i zamówię ten materac.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry