Widok

menu z Lukullusa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny,
ma może któraś z Was aktualne menu z cennikiem (2009 rok lub jeśli już takie istnieje to 2010 rok) na wesele w Lukullusie?
Byłabym wdzięczna za przesłanie na maila- aniulka3@gazeta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytanie do osób które robiły lub były na weselu w Lukullusie.
Czy przy ilości osób na weselu około 80, menu nr 1 jest wystarczające czy radzicie wybrać raczej opcję 2 lub 3? :-)
Dodam że wesele jest bez poprawin.
wiem wiem , moja koleżanka robi wesele w przyszłym roku i wybrała menu nr 2 za 14o zł i do tego wzieła szynkę płonącą po północy + 7 zł /osoby
Dziewczyny te menu mozna mieszac :) wowczas cena sie odpowiedni zmienia nie musicie koniecznie sie trzymac 1,2,3 czy 4 :P
różnica między menu 2 a 3 jest taka , że 3 jest droższe o 15 zł , ale za to jest jedno mięso wiecej + 2 przystawki + napoje
ja tez 2 lub 3, ale raczej 2. Tam ponoć nawet jak ktoś ma 1 menu to i tak jedzenia nie brakuje i jest super. Facet nam tłumaczył, że ilość mięsa w każdym menu jest ta sama, a my płacimy tylko za kolejne udziwnienia (potrawy) z tego mięsa. Tak więc, skłaniam się do 2 menu, wszystko zależy jeszcze jak roziążemy kwestię napoi (bo w 2 ich nie ma).
2 lub 3 menu
Dziewczyny, które menu polecacie lub będziecie miały? Ja zastanawiam się nad 3 opcją.

dlatego dalej twierdzę , że widziałam nie to menu, menu na 2010 r trochę się różni , może ktoś jednak ma menu na 2010 r ?
ale to są ceny z tego roku...

na przyszły jest ponoć 10 zł podwyżki...a na za dwa lata pewnie będzie 20

nie mogę skumać jak ci ludzie nabijają w butelkę kasując jakieś 30 a nawet ostatnio kumpel płacił 60 za poprawiny przecież robią tego więcej o koszt zakupu środków spożywczych to tym wszystkim jest najmniejszy ale to przecież okazja bo ludzie i tak zapłacą
Polecam pstrąga w galarecie :) natomiast szczupak faszerowany mi jakoś "nie podchodzil"....
-Dzieci do lat 4 bezpłatnie
-Dzieci do 12 roku życia- 1/2 ceny
-orkiestra/ foto- video- 1/2 ceny- pod warunkiem, że siedzą przy osobnym stoliku!
-Poprawiny płatne od osoby (ileś tam osób wynosi granica błędu w szacowaniu gości- chyba 5, ale nie jestem pewna), ceny tez nie pamiętam dokładnie- chyba 30 zł/os. Na poprawinach nie ma żadnego ciepłego dania (dodatkowo płatne- żurek chyba 7 zł/os), menu jest takie jak na weselu- jesli np. jakaś potrawa zostanie zjedzona w całości na weselu, to na poprawiny przygotują nową porcję- coś na tej zasadzie nam szef tłumaczył- aby niczego nie brakowało ;)
imageimage
imageimage
imageimage
bingo ;)

imageimage
imageimage