Widok

metamorfozy - polecicie kogoś??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam fryzjera, który zaproponuje coś nowego i będzie miał przy tym Dobre oko, żeby to coś mi pasowało, znacie może jakiś salon fryzjerski gdzie potrafią zaproponować trafną metamorfozxęd??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak się nazywa ten salon ?
o, tam też moja koleżanka kiedyś była i super ją ścięli:)
W salonie alternativ w Gdańsku na Rajsiej widziałam ogłoszenie, że jest konkurs na metamorfozę. Trzeba się zgłosić i jak wygrasz to robią ci fryzurę i cały wizaż. Może być interesujące.
hmm, ja właśnie wróciłam z Warszawy po metamorfozie- pojechałam z długimi włosami a wróciłam z króciutkimi ściętymi asymetrycznie;)
Mam kuzynkę fryzjerkę, z tym małym wyjątkiem na wyjeździe to u niej się strzygę i farbuję, ma z koleżanką zakład Artemida na przymorzu koło rynku (od strony SKM Oliwa jak się idzie), może zapytaj co ci zaproponuje i zobaczysz co wyjdzie;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wszystko jedno, jestem mobilna
A w jakich okolicach? Gdańsk, Gdynia?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry