Widok

mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiadomym było, że coś powstanie, ale chyba każdy miał nadzieję, że jednak nie. Tylko widziałem projekt, 7 bloków pięciokondygnacyjnych w odległości 10m od naszych bloków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czemu nie miało by powstać ? Czy kupując mieszkanie na dębowej mieliście zagwarantowane to ze w okolicy nic już nie powstanie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a moze jakis link do strony z projektem ? a dokladniejsza lokalizacja znana? i jak duze ma byc to osiedle (skoro jest projekt to pewnie wiadomo). I nie ma co sie zalamywac, moze jakies nowe projekty w okolicy powstana np. jakis park, boisko itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zasłyszane i w UM jest projekt. Nie znam dewelopera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hmm a skad takie informacje?? jaki developer??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowe osiedle za płotem :(

Część, czy ktoś coś wie na temat osiedla, które za chwilkę zaczną budować nam za płotem na łące? Czy może ktoś ma jakiś plan co zrobić aby tamto osiedle nie powstało? Bo ja jestem załamana :(((((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re z****ne osiedle

czy z****ne osiedle wam nie przeszkadza? zwracajcie uwagę właścicielom psów którzy nie sprzątają i wypuszczą przed klatkę psy sr*jące pod blokami ......ohyda co za g*wno w głowie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
dokladnie tak. tam jest zaworek ktorym dolewamy wode i podnosimy cisnienie w obiegu. na czerwone pole moze zejsc np po odpowietrzeniu kaloryferów. Oczywiscie jak woda sie podgrzeje to jej objetosc rosnie i wtedy wskazówka wskakuje na pole zielone dlatego tez nie nalezy dolewac do pełna ale nalezy dolac tak aby wskazówka zawsze (zimna woda i ciepla) byla na zielonym. wskazówki od gazownika :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba dolac wode, pod piecem jest mały czarny zaworek trzeba go lekko odkrecic i cisnienie bedzie rosło.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piec urlich

Witam
czy ktos z sasiadów miał taki problem ze wskazówka na piecu spadła na czerwone pole?? Co mógłbym w takiej sytuacji zrobić?? Lecz podczas grzania mieszkania wskazówka momentalnie podnosi sie na zielone pole. Prosze o jakas pomoc sugestie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Drodzy Sąsiedzi, robiliście już przegląd pieca? jeśli tak to możecie polecić jakiegoś fachowca?
zaslony nie przezroczyste,lepszej jakosci na alegro oczywiscie!
leroy merlin biedronka
Sąsiedzi możecie mi napisać, gdzie kupujecie te fajne osłony balkonowe? pozdrawiam
http://www.mirbud.home.pl/Files/JHM/Zagospodarowanie.pdf
http://jhmdevelopment.pl/menu/0_1_2_1/
biedronka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wie ktoś co w końcu będą stawiać nam przed blokami?, że usługowo-handlowe coś to wiem, ale co konkretnie?
czyli co się działo?
Tak, bo coraz gorzej sie dzieje na naszym osiedlu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry