Widok
Mam propozycję w kwestii nowego zarządcy. Aby nikt nie czuł się pominięty ( osoby które nie odebrały jeszcze mieszkania) zapraszam w piątek ok. 19 w hali garażowej nr 1. Chętni, którzy znają osoby zarządzające, mają pomysł na zmiany lub są po prostu rządni zmian. Ruszymy z tematem choćby w kwestii tego na czym nam zależy. Zapraszamy również osoby aktywne na forum z mieszkań jeszcze nieodebranych. Uważam, że lepiej jest podjąć temat, ustalić fundamenty niż czekać aż wszyscy wprowadzą się. Przecież nie wykluczamy tych osób z dyskusji. Dajcie znać co Wy na to. Jeżeli inny dzień pasuje większości bardziej to piszcie. Proszę tylko ok19 bo wtedy jestem w domu. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Witam! nie wiem czy jestem na bieżąco.. ale wydaje mi sie że żeby cokolwiek zrobić w sprawie zarządcy, sprzątaczki, wywozu śmieci itp. trzeba najpierw zrobić zebranie i wybrać zarząd wspólnoty. Najlepiej po 1 os. z kazdego budynku....bez tego bedzięmy dreptać w miejcu aż skończy się gwarancja na tzw częsci wspólne i potem już nikt niczego od developera nie wyegzewuje! Pomijam sprawy opłat, które wszyscy ponaszą bo to właśnie zarząd i zarządca muszą znaleźć optymalnch "usługodawców" Proponuje żeby tu na forum ustalić termin zebrania. Pozdrawiam.