Widok
-lula
wspólnota z mocy prawa jest jako Aleja Dębowa problem jest w zarządcy i w kwotach które płacimy, Taniej byłoby zatrudnić sprzątaczkę. Koleżanka w Gdańsku płaci na nowym mieszkaniu 15 zł miesięcznie za sprzątanie.
Powinniśmy poszukać nowego zarządcy lub samemu się za to wziaść tylko pytanie czy damy radę, żeby nas całe osiedle nie zjadło :)
wspólnota z mocy prawa jest jako Aleja Dębowa problem jest w zarządcy i w kwotach które płacimy, Taniej byłoby zatrudnić sprzątaczkę. Koleżanka w Gdańsku płaci na nowym mieszkaniu 15 zł miesięcznie za sprzątanie.
Powinniśmy poszukać nowego zarządcy lub samemu się za to wziaść tylko pytanie czy damy radę, żeby nas całe osiedle nie zjadło :)
Odbiór mieszkania budynku 6
Hej, my mieliśmy wczoraj odbiór lecz nie odebraliśmy ze względu paru poprawek oraz tego, że dużo rzeczy nie było bo nie zdążyli dowieść no i też hala garażowa, piwnica też nie do odbioru więc jak będą mieli to odbiorę wtedy wszystko. Puki co ja mam ustalone,że do 18 maja się wyrobią z wszystkimi poprawkami i resztą wyżej wymienioną. Jak ktoś by chiał się dowiedzieć więcej jakie to były poprawki to można do mnie napisać na gg:3989510