Widok
no widać że stefan burczy mucha ma pojęcie o ludziach jak nikt inny :D
Artur
co do temperatury to Twoja sprawa indywidualna (ja mam swoje powody dla których mam taką temp)
co do wskaźnika który pokazuje 1,1 jest on ustawiony wg zaleceń znajomego który oczywiście zna się na piecach a nie wymyśla bo mu wygodnie (jest serwisantem takich pieców)
Artur
co do temperatury to Twoja sprawa indywidualna (ja mam swoje powody dla których mam taką temp)
co do wskaźnika który pokazuje 1,1 jest on ustawiony wg zaleceń znajomego który oczywiście zna się na piecach a nie wymyśla bo mu wygodnie (jest serwisantem takich pieców)
oj artur artur....sztuczną inteligeencje pytasz o rzeczy na ktorych w ogole sie nie zna....21 na noc i 23 w dzien....masakra i w okienku 1.1 bo znajomy polecił.....pytasz blondynke farbowaną na czarna i myślisz,że suuuuper zaoszczędziła na gazie???? Też masz mieszkanie na dabrowskiego i masz w dodatku podłogówke o czym może anetka tylko pomarzyć...i wierz mi mniej płacisz za większe mieszkanie niż ona za"kurnik"
Zgodnie z ustawą o podatku od czynności cywilnoprawnych art 2 pkt 2a, gdy jedna ze stron jest opodatkowana podatkiem od towarów i usług to nie podlegają podatkowi czynności cywilnoprawne. Tak jest w przypadku kupna mieszkania na rynku pierwotnym od dewelopera (jeśli deweloper jest płatnikiem podatku vat).
prajs - czy opisana sytuacja przez Ciebie dotyczy mieszkań na Alei Dębowej, czy opisałeś inny przykład. Za co płaciłeś 17 zł w Urzędzie Miasta?
prajs - czy opisana sytuacja przez Ciebie dotyczy mieszkań na Alei Dębowej, czy opisałeś inny przykład. Za co płaciłeś 17 zł w Urzędzie Miasta?