Widok

mieszkanie

Kosakowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Znajomy ma do wynajęcia mieszkanie. Pokój, kuchnia, łazienka, przedpokój. Myślę,że łącznie jakieś 40m2. Jest nawet ogródek. Czynsz 450zł +opłaty(śmieci, prąd i woda). Kaucja 450zł. Kosakowo.

Założyłam nowy wątek bo nie mogłam znaleźć poprzedniego dotyczącego mieszkań. Wiem,że są osoby co szukają mieszkania...Pozdrawiam.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
image

image
szukam mieszkania, po taniosci, dla mojego ojca. jest gluchoniemy i dlatego ma klopot, zeby znalazl sobie cos sam.
prosze o info na maila xyz124@o2.pl z nr tel a najlepiej jak sie da fotki i adres. Siostra szuka mieszkania z męzem , a w kosakowie byłoby zaraz koło nas i czynsz niedrogi.
image

image
dzisiaj bedzie u nas także byłoby dobrze jakby się udało.Spokojne małżenstwo większość czasu spędzające w pracy - prawie całe dnie
image

image
napisałam maila.
image

image
Rzeczywiście atrakcyjna oferta.
Nowość w sklepie-naklejki na lodówkę.
www.dianadecor.com.pl
Również poproszę o więcej informacji i jakieś zdjęcia. Szukam czegoś dla siostry z narzeczonym w naszym pobliżu. jakina@interia.pl
Co Wy mowicie jak 450 zł czynszu to nie drogo???+opłaty przecież normalnie to jest czynsz w granicach 200 zł(goły czynsz+opłaty wymieniony w poście)
kl to chyba nie masz pojecia o cenach wynajmu
przecietny czynsz za kawalerke jeszcze w tych bardziej centralnych dzielnicach wacha sie w granicach od 800 do 1000 zl plus oplaty oczywiscie wiec te 450 to naprawde nieduzo
dokładnie ja wynajmuje w rumi centrum i place 950 plus opłaty :)
to wynajmij sobie os za ta cene powiedzmy w gdansku
powodzenia :)
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
ale przecież tu są podane tylko opłaty a nie ma słowa ile chce za wynajem jak powie 1000 zł to już się zrobi 1700 z opłatami -ja to tak rozumiem
no moze ja dziwna jestem ale dla mnie jest napisane ze czynsz 450 + oplaty za media co sie zuzyje
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka- jaka firma? (41 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Ciąża a wakacje za granica i latanie samolotem (16 odpowiedzi)

Dziewczyny, zanim urodzi sie dzidzia, chcielismy z mezem wyskoczyc jeszcze na wakacje w jakies...

Adwokat- rozwód- podział majatku (60 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

do góry