Widok

on mnie zostawił :(:(:(:(:(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny nie wiem co sie stało...on mnie po prostu zostawił :( 5 mies przed ślubem. było dobrze...wybieraliśmy mieszkanie...i co? twierdzi że potrzebuje tygodnia dla siebie bo chce wszystko przemyśleć...a ja już wariuje...jeszcze 4 dni koszmaru. nie odbiera nie chce ze mną rozmawiać. co sie stało? kolega mi powiedział że to normalne u facetów przed ślubem, że on też miał taki kryzys, w sumie wszystkie pary które znam miały jazdy przed ślubem. chyba bardzo chce w to wierzyć ale...brak mi już sił :(:(:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
lepiej ze to teraz wyszlo a nie po slubie.
swoja droga to facet za grosz kultury nie ma. schowal glowe w piasek.

powodzenia! nie on jeden na swiecie. proponuje wakacje w cieplym egzotycznym miejscu z przystojnymi facetami :)
troche flirtu odrazu stawia na nogi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zachowanie faktycznie dorosłego i kochającego faceta...ale nie ma tego złego...na pewno spotkasz kogoś lepszego i dojrzalszego.
Libra - zycze Ci powodzenia, nawet sie nie obejrzysz a znajdziesz miłość swojego zycia i za jakis czas bedziesz sie cieszyć, ze tak własnie sie stało... jeszcze bedziesz sie z tego smiała, zobaczysz, a tymczasem - szalej, baw sie i korzystaj z zycia ile sie da !!
nie odezwał się. Walerka...bardzo chętnie ale do wszystkiego trzeba dwojga a on nie chce ze mną rozmawiać. i takie zalatwienie sprawy kilka miesięcy przed ślubem i brak odzewu...to jest brak szacunku.
mysle ze powinnas z nim pogadac i tak nawet po to zeby to pozadnie zakonczyc i wyjasnic sobie. to jest moj sposob na zalatwianie takich spraw. nie sadze ze cie upkorzyl, raczej zranil a co do szacunku to moze jednak ma bo mogl sie zachowac o wiele gorzej. mam wrazenie ze z jednego stanu wpadlas w drugi. powodzenia w rozmowie
Libra,a chociaż odezwał się po czasie?
a żyję...i całkiem nieźle. może i dziwne...pewnie że jest żal jakieś ukłucie w sercu...przykro i łezka czasem. ale doznałam czegos na kształt...przebudzenia. powiedziałam na głos wszystkie żale i staiwrdziłam że nie warto tyle płakać bo to i tak nic nie da. początki były straszne...tabletki na uspokojenie brak snu a jak juz usnełam to budziłam sie w strachu że może zadzwonił a ja przespałam ten moment, był płacz przez sen...a teraz wiem że nie jest tego wart. zranił mnie strasznie , upokorzył, zero szacunku dla mnie i mam za kimś takim płakać?ktoś mi powiedział że miłość nie odchodzi - po prostu jej nie było.
ja też życzę powodzenia i szczęścia:)
strasznie to wszystko dziwne... z totalnego dramatu przemiana w decyzje ze jest ok... po 9 latach tak nie zapomina sie tak po prostu w jeden dzien...

jesli to wszystko co tu pisalaś jest pawdą to gratuluje... ale to dziwne, dziwne... bardzo zaskakujące
jak tam Libra przezylas???:-)
Ja też Ci życzę wszystkiego dobrego i trzymaj się cieplutko :))
powodzenia !!
papilio1@op.pl
zyczę powodzenie!!!!
powodzenia i zycze ci duzo szczescia:)jeszcze raz powodzenia
Ja niestety wiem jak to jest. U mnie skończyło się ostrą depresją i lekami. Ciągłe bóle w mostku, wymioty, walenie serca, brak snu. Wiem Kochana jak to jest.
A ja tam uważam, że masz rację. Mnie też facet wystawił 5 miesięcy przed ślubem, wpadłam tylko w depresję i po co mi to było...Chyba już nigdy nie pokocham, nigdy się tak nie zaangazuję. Życzę Ci powodzenia.
Prawidłowo sie zachowałas, trzymaj sie i powodzenia
To mi się podoba:)))))Tak trzymaj:))))
Może to dziwnie zabrzmi, ale życzę Ci dużo szczęścia na nowej drodze życia.:)
Trzymaj się i powodzenia!! :))
do góry