Widok

on mnie zostawił :(:(:(:(:(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny nie wiem co sie stało...on mnie po prostu zostawił :( 5 mies przed ślubem. było dobrze...wybieraliśmy mieszkanie...i co? twierdzi że potrzebuje tygodnia dla siebie bo chce wszystko przemyśleć...a ja już wariuje...jeszcze 4 dni koszmaru. nie odbiera nie chce ze mną rozmawiać. co sie stało? kolega mi powiedział że to normalne u facetów przed ślubem, że on też miał taki kryzys, w sumie wszystkie pary które znam miały jazdy przed ślubem. chyba bardzo chce w to wierzyć ale...brak mi już sił :(:(:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
żeby stracić pracę musiałby się sam z własnej firmy zwolnic ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy walisz się z jednym czy z 100 facetów co to za różnica jeżeli zdradzasz swojego faceta.?? Kochanie dla mnie ty ty ... nie dokończę , nie dam się sprowokować ;]
Nie wiem po co to wszystko piszesz? Siostra mojej koleżanki ma 21 lat i poglądy podobne do tych, które Ty tutaj prezentujesz. Chyba nie dorosłaś ani do małżeństwa, ani do poważnego związku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, szkoda czasu i nerwów :)))
ale zawsze moze tą firme stracić
A tak naprawdę to chodzi tu o Załamaną Librę i to jej powinniśmy pomóc a nie umoralniać się nawzajem!!Niech każdy żyje tak, jak mu się podoba, każda z nas wie co by zrobiła w danej sytuacji!!Ktoś może żyć bez miłości ale z kasą a inny sobie tego nie wyobraża, i tak to już jest!!!cieszmy się życiem i każdym następnym dniem!do Libry..nie martw się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!!
Jednemu frajerowi jakoś nie trudno było zdobyc Twojego zainteresowania... no ale fakt, ma własną firmę, i jesteś mega pewna, że nigdy nie ogłosi swojej updłości, i juz zawsze będzie super prosperowała, że wasze życie będzie idealne, żadne nie szczęście was nie spotka, Ty też będziesz pracować na swoim stanowisku zarabiający tym samym kupe siana...

Takie rzeczy to tylko w bajkach...
Życie pisze swój własny scenariusz, na który nie zawsze mamy wpływ...
może nie może, raczej wątpię, widzisz jest już na takim poziomie że siedzi w domu przed laptopem albo wyjeżdża aby ja reprezentować za granicami naszego kraju, raczej musiał by nastąpić na prawdę wielki krach żeby zabrakło mu pieniędzy, wiem że być może nie znasz nikogo kto posiadałby własną firmę w której nie zatrudnia tylko siebie czy tez maksymalnie 5 osób i nie wiesz jak to funkcjonuje, dlatego rozumiem twoje domysły typu co by było gdyby
Buty za 500 zł to nie komfort i nie luksusy. Nie przesadzaj. A firma, jaka by nie była, może splajtować.
Wiem jak funkcjonuje większa firma , sama taką prowadzę, i zatrudniam więcej niż 5 osób. Przestań się puszyć.
Dokładnie może splajtować, i codziennie slyszy się o dużych firmach które kończą swój żywot...
Poza tym, wiem na czym polega prowadzenie firmy, i znam ludzi którzy kiedyś mieli wszystko a wciągu jednego dnia zostali bez niczego...

Zresztą Kiki0, ma zupełna rację buty za 500 zł to już nie komfort i luksus...

silje, wiem co to bieda jeśli o to ci chodzi, byłam z nim w ciężkich momentach kiedy firma potrzebowała zastrzyku gotówki bo musiała zainwestować w nowe technologie aby stać się bardziej konkurencyjną, żyliśmy wtedy tylko z mojej pensji,

Ten jeden, pewnie myślisz o tym z przed pól roku, nie był frajerem. Finansowo na moim poziomie, pracuje w mediach, bardzo ciekawy mężczyzna. Poznaliśmy się przy okazji produkcji pewnej akcji reklamowej.

Musiałam wiele poświęcić dla tego co mam teraz, pracowałam na to bardzo ciężko, Nie dają dobrze płatnych posad za darmo, musisz się wykazać znajomością rynku, kwalifikacjami, doświadczeniem zawodowym, osiągnięciami.

Wiem, że życie pisze różnie scenariusze dlatego właśnie takie zycie wybrałam. Nie zarabiam milionów. Nie myślcie że jestem nie wiadomo z jak wysokich sfer. Chociaż dla wielu z was moja pensja na pewno jest wysoka. Dla mnie też bardzo szanuję pieniądze , nie rozwalam wszystkiego, oszczędzam, odkładam na "czarna godzine" właśnie w razie gdyby coś sie stało.

Na pewno nie ma 21, jestem bardzo dojrzała, właśnie tak ukształtowało mnie życie.
ALE ŚCIEMNIASZ dojrzała taka jesteś , wyżej co innego pisałaś :

"Wiecie, ja jestem młoda. Teraz mogłabym być sama wyszaleć się i mając np 30 lat znaleźć męża,".

500 zł to był przykład, bo nie których ludzi nie stać na to. Nie puszę się, próbowałam wam wytłumaczyć dlaczego podjęłam taką decyzje. Gdybym się puszyła podałabym większa cenę i odpowiednią markę. Nie chciałam tego robić bo nie lubię mówić ile zarabiam a mogło by to zasugerować jakąś kwotę. Moja własna matka nie wie ile mam na koncie, kiedy dostaje ode mnie prezent zawsze pyta czy aby mnie na niego stać. Wiem że wielkie firmy plajtują, kwestia zarządzania.
Ciekawa jestem twojej reakcji, jakbyś takie ciężkie momenty musiałabyś z nim przechodzić już całe życie...

Zresztą Kuna ma rację, gubisz się w tym co piszesz, czyli wychodzi że ściemniasz...
wiesz co, nie ma lat 30 być może będę je miała za 5 lat, 3 lata może za rok. Nie chcę tu sugerować swojego wieku. Czy było by błędę gdybym napisała że jestem młoda mając 29 lat? hmm czy 27 latka jest już stara?
przykro mi że sądzicie że piszę kłamstwa, nie gubię się w tym co piszę, bo jak można się gubić we własnej historii życia. Wiem że mnie nie rozumiecie. Ciesze się że znalazłyście swoich partnerów którzy zapewnią wam bezpieczeństwo i że sie kochacie.
jakie to ma znaczenie, buty za 50, 500 czy 5000złotych- każdy zyje tak jak chce - jego osobiste prawo i wybór.
Ale akurat przykład Jjjjjj nir jest moim zdaniem godny naśladowania- nie powinnaś tu raczej nikogo namawiać do podobnych motywów zawierania małzeństwa- sama czujesz,ze cos jest nie tak;)
Mimo wszystko zycze Ci,zebys pokochała gorąco swojego mężczyzne:)
uważam , że na tym powinnyśmy skończyć ten temat . . .
podsumowując owocną dyskusję uważam że przydałby sie admin na forum, który w wątku o tym, ze ktoś kogoś zostawił nie pozwoliłby pisać 30tu odpowiedzi na temat kto i z jakiego powodu wychodzi za mąż i w ogóle po co to robi. J jjjjj , wszystko dobrze jeśli jesteś szczera wobec siebie i swojego narzeczonego, na mnie takie teksty nie robią wrażenia jakiegokolwiek.Twoja sprawa, osobista, własna. jednak czemu nie założysz własnego wątku? to forum i tak jest wyjątkowym śmietnikiem, gdzie generalnie mało można znaleźć.
do góry