Widok

nadwaga

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
zaniedbalam sie po ciąży mam sporą nadwage i chciałabym szybko schudnąć. może macie jakieś sprawdzoner sposoby?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wystarczy że przez kilka miesięcy zrezygnujesz ze słodyczy, napoi gazowanych, pizz itp..
ja jadłam praktycznie wszystko robione na parze...np.warzywa, indyka, kurczaka...i teraz warzę mniej niż przed ciążą...
po pół roku takiej diety zgubiłam na prawdę wiele nie męcząc się przy tym i nie tracąc zdrowia na jakieś okropne diety CUD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnie czytalam dzisiaj o diecie Dukana. Ja jej co prawda nigdy nie stosowałam, ale czytałam opinie : http://www.dieta-dukan.pl/ i jestem normalnie podwrażeniem. Tym bardziej ,że można jeść ile sie chce i kiedy się chce (dotyczy to produktów z listy Dukana) ale brzmi interesująco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry