Widok
NADWAGA / OTYŁOŚĆ. ODŻYWIANIE: INFO (BIOLOGICZNA POMOC) *****
ODCHUDZANIE PRZY NADWADZE / OTYŁOŚCI: INTELIGENTNE, TAKIE POLECAM. *****
1. Jemy niskotłuszczowo czyli:
INDEKS ŻYWIENIOWY, TJ. IŻ PRODUKTU
2. Niskowęglowodanowo, a zatem:
NISKIE WĘGLOWODANY, TJ. DO 26% WZROSTU
3. Puenta to:
IŻ PRODUKTU
P. S. Realizując klasyfikację IŻ, organizm sam wykorzystuje złogi trójglicerydów w żyłach, oczyszczając je. Zwyczajne biologiczne reakcje, które równocześnie eliminują miażdżycę i nadciśnienie.
4. Wykluczamy z diety tzw:
WYSOKIE WĘGLOWODANY, TJ. OD 26,01% WZROSTU
ZOBACZ TAKŻE; CUKRZYCA TYPU 2, WG: IRL KRAKÓW.
Książka, pt. PORADNIK ŻYWIENIOWY CZŁOWIEKA W XXI WIEKU. *****
Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupełnione.
Skrót adresu strony w Internecie: INSTYTUTIRL
ADRES: http://www.instytutirl.com.pl/
BH.502.
ENGLISH VERSION: http://www.instytutirl.com.pl/index9.php
Biologia, medycyna.
1. Jemy niskotłuszczowo czyli:
INDEKS ŻYWIENIOWY, TJ. IŻ PRODUKTU
2. Niskowęglowodanowo, a zatem:
NISKIE WĘGLOWODANY, TJ. DO 26% WZROSTU
3. Puenta to:
IŻ PRODUKTU
P. S. Realizując klasyfikację IŻ, organizm sam wykorzystuje złogi trójglicerydów w żyłach, oczyszczając je. Zwyczajne biologiczne reakcje, które równocześnie eliminują miażdżycę i nadciśnienie.
4. Wykluczamy z diety tzw:
WYSOKIE WĘGLOWODANY, TJ. OD 26,01% WZROSTU
ZOBACZ TAKŻE; CUKRZYCA TYPU 2, WG: IRL KRAKÓW.
Książka, pt. PORADNIK ŻYWIENIOWY CZŁOWIEKA W XXI WIEKU. *****
Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupełnione.
Skrót adresu strony w Internecie: INSTYTUTIRL
ADRES: http://www.instytutirl.com.pl/
BH.502.
ENGLISH VERSION: http://www.instytutirl.com.pl/index9.php
Biologia, medycyna.
Schudłam na diecie Dukana 16 kg. Przeszłam wszystkie jej etapy i stosowałma sie do WSZYSTKICH nakazów Diety. WAgę wciąż utrzymuję , a nawet jeszcze 1 kg schudłam , bo nauczyłam sie wielu dobrych nawyków żywieniowych. Zeby ja stosowac trzeba byc absolutnie zdrowym i stosowac sie (powtarzam )do wszystkich zasad
ale co Wy macie za problem???
a meridi lekarz nie przepisuje? tak,no własnie i co inaczej się łyka niż pod opieką lekarza?
a inne leki,nie mają skutków ubocznych?
ja akurat oprócz łykania tabletek mam swietny preparat na osłone wątroby od LEKARZA!!!!
a poza tym sorry laski ale wolę wyglądać tak jak teraz czyli być szczupłą fajną dupą z uśmiechem na twarzy niż zgorzkniałym grubasem..
no i wezcie pod uwagę to,ze lek stosuje się jakis czas,potem nie ma po nim śladu w organizmie,zamiast powoływać się bzdury wyczytane w internecie zasięgnijcie opni ludzi którzy barali lek który mam na myśli.
Powtarzam,ja mam się dobrze..zyję,badania mam ok i noszę rozmiar o którym mogłam kiedys pomarzyć,a jakią radochę będę miała gdy na wiosnę wybiorę się na shooping wymienić cała garderobę,a nie jak do tej pory z przymusu bo po ciązy się w nic nie miesciłam.
Oczywiście,macie rację..dbajcie o swoje zdrowie,ale przestańcie wtedy pić alkohol i jeść konserwanty,zacznijcie jesc eko zywność,itd..
uprawiajcie sporty,przejdzcie na wegetarianizm,wtedy przyjmę Waszą krytykę na klatę,teraz takie argumenty to nie argumenty dla mnie.
a meridi lekarz nie przepisuje? tak,no własnie i co inaczej się łyka niż pod opieką lekarza?
a inne leki,nie mają skutków ubocznych?
ja akurat oprócz łykania tabletek mam swietny preparat na osłone wątroby od LEKARZA!!!!
a poza tym sorry laski ale wolę wyglądać tak jak teraz czyli być szczupłą fajną dupą z uśmiechem na twarzy niż zgorzkniałym grubasem..
no i wezcie pod uwagę to,ze lek stosuje się jakis czas,potem nie ma po nim śladu w organizmie,zamiast powoływać się bzdury wyczytane w internecie zasięgnijcie opni ludzi którzy barali lek który mam na myśli.
Powtarzam,ja mam się dobrze..zyję,badania mam ok i noszę rozmiar o którym mogłam kiedys pomarzyć,a jakią radochę będę miała gdy na wiosnę wybiorę się na shooping wymienić cała garderobę,a nie jak do tej pory z przymusu bo po ciązy się w nic nie miesciłam.
Oczywiście,macie rację..dbajcie o swoje zdrowie,ale przestańcie wtedy pić alkohol i jeść konserwanty,zacznijcie jesc eko zywność,itd..
uprawiajcie sporty,przejdzcie na wegetarianizm,wtedy przyjmę Waszą krytykę na klatę,teraz takie argumenty to nie argumenty dla mnie.