Widok
najlepsze kremy przeciw rozstepom w ciazy
moze macie jakies sprawdzone produkty duzo osob chwali mustelle ale czy jest wsrod was osoba ktora pomimo jej stosowania ma rozstepy
napiszcie jakich kremow uzywalyscie i czy jestescie z nich zadowolone
moja kolezanka uzywala pharmaceris i jest ok druga mustele i tez ok
ja narazie stosuje pharmaceris ale podobno gerber tez jest dobry
pozdrawiam
napiszcie jakich kremow uzywalyscie i czy jestescie z nich zadowolone
moja kolezanka uzywala pharmaceris i jest ok druga mustele i tez ok
ja narazie stosuje pharmaceris ale podobno gerber tez jest dobry
pozdrawiam
Moja kumpela uzywala mustelli i mowi ze jest do d...I tak ma rozstepy.
Ja nie wierze w te wszystkie kremy na rozstepy.Najwazniejsze aby bylo tlusto.
Ja od poczatku uzywam balsamu do skory suchej Dove i nie mam ani jednego rozstepa.
Ale z tych wszystkich kremow na rozstepy to duzo moich znajomych najbardziej chwali wlasnie fissan bo jest tlusty.
Ja nie wierze w te wszystkie kremy na rozstepy.Najwazniejsze aby bylo tlusto.
Ja od poczatku uzywam balsamu do skory suchej Dove i nie mam ani jednego rozstepa.
Ale z tych wszystkich kremow na rozstepy to duzo moich znajomych najbardziej chwali wlasnie fissan bo jest tlusty.
uzywam fissan
póki co jestem bardzo zadowolona. Przed zakupem kremu na rozstepy sięgnęłam porady w 3 róznych aptekach. Okazało sie że Mustella takze jest bardzo dobrym kremem, ale nie kazdy jest zadowolony z jego stosowania. Wszystkie Panie w aptekach poleciły mi fissan jako krem nr. 1.
Moja siostra w obu ciążach uzywała tylko oliwkę i nie ma żadnych rozstepów, a ja już od poczatku czuję swedzenie skóry i musze się smarowac 2 razy dziennie.
póki co jestem bardzo zadowolona. Przed zakupem kremu na rozstepy sięgnęłam porady w 3 róznych aptekach. Okazało sie że Mustella takze jest bardzo dobrym kremem, ale nie kazdy jest zadowolony z jego stosowania. Wszystkie Panie w aptekach poleciły mi fissan jako krem nr. 1.
Moja siostra w obu ciążach uzywała tylko oliwkę i nie ma żadnych rozstepów, a ja już od poczatku czuję swedzenie skóry i musze się smarowac 2 razy dziennie.
no pewnie,że można używać od razu.
ja kupuję na zmianę Vichy Action Integrale Vergetures i Mustele,a po kąpieli na mokrą skórę zawsze oliwkę Penatena w żelu (seria przeciw rozstępom).
Generalnie - paradoks - to właśnie tą oliwkę uważam za najskuteczniejszy środek, bo po niej skóra jest naprawdę nawilżona i natłuszczona.
ja kupuję na zmianę Vichy Action Integrale Vergetures i Mustele,a po kąpieli na mokrą skórę zawsze oliwkę Penatena w żelu (seria przeciw rozstępom).
Generalnie - paradoks - to właśnie tą oliwkę uważam za najskuteczniejszy środek, bo po niej skóra jest naprawdę nawilżona i natłuszczona.
Rozstępy są dziedziczne i w takim wypadku można bardzo mocno nawilżać skórę żeby było ich mniej i były mniej widoczne.
U mnie nikt w rodzinie nie ma rozstępów, ale profilaktycznie smaruję się oliwką dla dzieci (bambino bo na inne mam uczulenie) i mam jeszcze pharmaceris ale tego używam rzadko.
Skórę można smarować od samego początku ciąży żeby przygotować ją (nawilżyć i ujędrnić) przed okresem największego i najszybszego wzrostu brzuszka, ale trzeba sprawdzić, bo na niektórych kremach jest napisane żeby używać od 3 miesiąca ciąży.
U mnie nikt w rodzinie nie ma rozstępów, ale profilaktycznie smaruję się oliwką dla dzieci (bambino bo na inne mam uczulenie) i mam jeszcze pharmaceris ale tego używam rzadko.
Skórę można smarować od samego początku ciąży żeby przygotować ją (nawilżyć i ujędrnić) przed okresem największego i najszybszego wzrostu brzuszka, ale trzeba sprawdzić, bo na niektórych kremach jest napisane żeby używać od 3 miesiąca ciąży.
każda oliwka świetnie nawilża i zatrzymuje wodę w skórze
o Perfekcie też słyszałam dużo dobrego, ale podobno ciężko dostać w sklepach. Ja osobiście tylko raz widziałam w rossmanie.
o Perfekcie też słyszałam dużo dobrego, ale podobno ciężko dostać w sklepach. Ja osobiście tylko raz widziałam w rossmanie.
produkty penatena też są w rossmanie :)
Teraz już czujemy się dobrze, Miki szaleje w brzuszku a ja w końcu mogę wyjść z łóżka, bo szyjka przestała mi się skracać.
A co u Was? Widzę, że zbliżasz się wielkimi krokami do rozwiązania!
Teraz już czujemy się dobrze, Miki szaleje w brzuszku a ja w końcu mogę wyjść z łóżka, bo szyjka przestała mi się skracać.
A co u Was? Widzę, że zbliżasz się wielkimi krokami do rozwiązania!
Tak tak :) Wszystko dookoła robi się wielkie, nie tylko kroki :) Z mamusią na czele :) Już nie mogę się doczekać!!! Niedługo będzie miesiąc jak jestem na zwolnieniu i odpoczywamy. Czuję się całkiem dobrze i maluch też, choć mi coraz ciężej. Ale coraz bliżej, pogoda piękna zaczyna się robić więc czego chcieć więcej ;)
ja będąc w ciąży stosowałam mustelę i fissan :) nie mam najmniejszego rozstępa, a z wieku dojrzewania posiadam właśnie taką pamiątkę na udach... więc należy sądzić, że skłonności były, a dzięki tym kosmetykom prawdopodobnie się uchroniłam :))) Fissan tak mi przypadł do gustu, że stosuję do dzisiaj na piersi, a kupuję go w Akpolu.
ja uzywałam mustele na brzuch a na piersi nie i mam rozstepy na piersiach:(a na brzuszku nic...
poza tym mam nieuzywaną mustele jesli ktoras chce to odsprzedam otworzyłam ja w dniu porodu jak sie szykowałam do szpitala czyli 22 stycznie a jest wazna rok od otwarcia jesli ktoras chce to 40 zł odbiór byłby obok ikei jesli ktoras byłaby chetna to odezwijcie sie na maila
poza tym mam nieuzywaną mustele jesli ktoras chce to odsprzedam otworzyłam ja w dniu porodu jak sie szykowałam do szpitala czyli 22 stycznie a jest wazna rok od otwarcia jesli ktoras chce to 40 zł odbiór byłby obok ikei jesli ktoras byłaby chetna to odezwijcie sie na maila