Widok

nakładka na brodzik

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dawno dawno temu, widziałam tu takie cudo, które miało za zadanie podwyższyć brzeg raczej płytkiego brodzika,
taka nakładka z polimeru,
nie mamy wanny, w wanience kapaliśmy do 5 m-ca, bo Młoda się nie mieści, a teraz dla Niej to żadna atrakcja siedzieć w łyżce wody,
może macie jakieś pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam taki problem u rodziców, bo mają prysznic zamiast wanny, i po prostu kupilśmy bardzo dużą plastikową miskę, ale trzeba mieć gdzie ją trzymać poza kąpielą, więc jest to rozwiązanie pośrednie
w sklepie z dzieciecymi produktami widziałam taki brodzik ale dla dzieci, nie wiem czy płytki czy jaki, ale glebokosc na pierwszy rzut oka wyglada okej. Tak jakby dzieciecy brodzik, wkladasz do zwyklego, napelniasz woda a potem nawet masz odplyw, ktory ztykasz korkiem. Poszukaj w internecie sklep vitalia gdynia czy jakos tak, jest na karwinach na fikakowie, pod adresem górnicza 43. Sama niedlugo kupuje dla malego ten brodzik.
wstawiam młodemu do brodzika duza miske na pranie (w niej antyposlizgowa mata) i siedzi sobie w niej, moze swobodnie chlapac nozkami, raczkami, ma swoje zabawki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry