Widok

naturalna metoda antykoncepcji-pomocy!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Na jutro musze mieć wypełnioną tabele z naturalną regulacją płodności a nie wypełniałam jej bo nie miałam czasu. Wiecie gdzie szukać w internecie takiej tabeli wypełnionej???
Prosze POMOCY ! ! ! ! ! ! !

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie jest Twój obowiązek. my też mieliśmy wypełnić, ale się zbuntowaliśmy, bo to nasza intymna sprawa. i okazało się, że nikt Cię nie może do tego zmusić, to tylko Twoja wola i jak chcesz to wypełniasz, a jak nie to nie.
nie mowcie mi ze na nauki przedmałzenskie trzeba cos takiego miec??i ze wogle jest o tym mowa:/
Dwóję dostaniesz.

niestety jest o tym mowa i jest masakra. Mój przyszły mężuś jest delikatnie mówiąc zdegustowany, ale cóż ...
a zrobie to bo baba ktora to prowadzi jest nawiedzono na tym punkcie a ja nie chce sie klucic - chce to poprostu miec jak najszybciej z głowy i tyle (między innymi żeby mojemu mężczyźnie zaoszczędzić cierpień związanych ze spotkaniami z tą jędzą)

W dqalszym ciagu szukam i szukam. Znalazłam całe mnutstwo przykładów, ale niestety przykładów jak wyglądać nie powinno, niestty jak powinno - ZERO ! ! !

czemu?
ja nie mam pojecia o tych naukach poniewaz nie biore slubu katolickiego i te "przyjemnosci" mnie omina dlatego sie pytam i dziwie:)
Prawie jak obóz koncentracyjny...Za moich czasów (hihi), takich rygorów nie było. Wydaje mi się, że co poniektórym pseudonauczycielkom palma odbiła i robią z tego egzamin państwowy. A Twój facet nie może ryknąć na babsko i tym samym sprowadzić ją do parteru?

to szczerze wspołczuje:( ale troche nie rozumiem czemu sa wymagane takie rzeczy? przeciez to jest wasza intymna sprawa!!!moze jeszcze beda sie pytac w jakich pozycjach sie kochacie!?:/ jak teraz czytam to sie ciesze ze mnie to ominie:)masakra naprawde!!!
po co komu te nauki?Trzeba sie uczyc zeby wyjsc za maz? to jest smieszne:)
mógłby ryknąć, ale ja nie chce z tego tytułu kłopotów - po co nam to??? Tez mi sie to wszystko nie podoba, ale ja chce tylko w spokoju dotrać do ślubu. I tak czeka nas ścięcie z proboszczm bo on sobie nie życzy dekorowania kościoła na ślub. Twierdzi że kościół jest wystarczająco piękny :(

Czegoś tu nie rozumiem. Przecież możesz sobie wybrać dowolny kościół do zawarcia związku i dowolne miejsce odfajkowania nauk...

ale jazda!!!normalnie nie wierze.Jeszcze proboszcz sie wtraca w dekoracje.Przeciez i tak mu płacicie to sie powinien cieszy.Jka mozna 2 kochajacym sie ludziom tak psuc krew przed ICH dniem.
własnie nie mozecie isc gdzie idziej na nauki?
zostały man jeszcze 2 spotkania to juz przebolejemy a co do zmiany kościoła ... to nasza parafia (moja i mojego) tam obydwoje mielismy chrzest, komunie i bieżmowanie no i chyba tak z sentymentu .....

acha.to troszke zminia postac rzeczy:)...ale tylko troszke:p zycze powodzenia i oby obyło sie bez nerwow:)
dzięki :o)

napisz jak poszło z jędzą:p
oki :o)

a na kiedy potrzebujesz??
mogę Ci z domku wysłać ale dopiero koło 19

Hej!
Ja tez potrzebuje cos takiego na nauki. Wykres temperatur i śluzu.
Jezeli ktos ma, to bardzo proszę o przesłanie na mojego maila: akoscianska@op.pl.
Z gory bardzo dziekuje za pomoc.

do góry