Widok
My też mieliśmy tam nauki i jest dokładnie tak, jak napisała ank: bezboleśnie, ale czasem trochę nudnawo (wszystko zależy od księdza no i od tematu spotkania oczywiście ) :) ale szczerze mówiąc, jeśli chcielibyście mieć z tego jakiś pożytek, to radzę zapisać się do Jezuitów na "Wieczory dla zakochanych" - słyszałam, że rewelka...
pozdrawiam i życzę powodzenia :)
pozdrawiam i życzę powodzenia :)
no niestety(?) NPR jest w programie każdej poradni :)
nauki rzeczywiście są co łaska i jak my bylismy to proboszcz przyszedł na ostatnie wykłady i powiedział, ze jeśli chcemy to mozemy zapłacić. Do poradni trzeba się zapisywac dużo wcześniej (przynajmniej tak ja my byliśmy to już nie było miejsca), najpierw przyjmują pary z parafii, a poźniej z poza. W poradni płaci się 10zł za ksiązeczki, które się dostaje, takie właśnie z wykresami do NPR, czyste i uzupełniopne na których się ćwiczy razem z babką, albo w domu, albo wcale, jak kto chce.
nauki rzeczywiście są co łaska i jak my bylismy to proboszcz przyszedł na ostatnie wykłady i powiedział, ze jeśli chcemy to mozemy zapłacić. Do poradni trzeba się zapisywac dużo wcześniej (przynajmniej tak ja my byliśmy to już nie było miejsca), najpierw przyjmują pary z parafii, a poźniej z poza. W poradni płaci się 10zł za ksiązeczki, które się dostaje, takie właśnie z wykresami do NPR, czyste i uzupełniopne na których się ćwiczy razem z babką, albo w domu, albo wcale, jak kto chce.
lydziska!! a kto z Was zaczyna TERAZ nauki w NSPJ w Gdyni? te zdaje sie 7.2 (wtorki)?? bo moze sie spotkamy...... my zastanawiamy sie czy isc juz teraz,czy ewentualnie od marca... niby sie nie spieszy.. ale z drugiej strony - po co czekac!
no a gdyby byla jeszcze okazja poznania fajnych ludzi - czyli kogos z Was.... to tym bardziej mozna isc juz teraz!!!
to co? kto zaczyna w najblizszym tyg???
no a gdyby byla jeszcze okazja poznania fajnych ludzi - czyli kogos z Was.... to tym bardziej mozna isc juz teraz!!!
to co? kto zaczyna w najblizszym tyg???