Widok

nefrolog dzieciecy-Gdansk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poleccie proszę sprawdzonego nefrologa dzieciecego( oprocz dr Czarniaka)
mam dziecko z wrodzoną wada nerek, musze zmienic lekarza (najchetniej zeby przyjmowal tez na NFZ) to do Czarniaka do Akademii praktycznie nie mozna sie dostac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaskoczona jestem opiniami na temat dr Gockowskiej. Od 2 r.ż. zajmowała się mną w poradni nefrologicznej AM. Zawsze miła, konsultowała wyniki nawet telefonicznie (z domu- wtedy nie było komórek). Stałe skierowanie na badanie ogólne moczu i posiew. Wizyty zawsze kiedy były potrzebne- przy każdej wizycie USG (tego samego dnia- wykonywane przed dr Kosiaka). Jestem jej wdzięczna za to, co dla mnie zrobiła. Dzięki temu jak mnie prowadziła mogłam urodzić 2 zdrowych dzieci (istniały sugestie, że będę miała problem z zajściem w ciążę).Fakt leczenie zakończyłyśmy 18 lat temu...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam dr Gockowska, mila Pani doktor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja lecze corke od dwóch lat i tak samo dzwoni i wszystko zalatwia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja na przykład poleciłabym Panią dr. Gockowską z całego serca. Wyzuty po operacji miałam co 2 tygodnie bez żadnych problemów z umówieniem. Na jeden wizycie nawet jak powiedziałam że mam podejrzenie Reumatoidalnego Zapalenia Stawów to pani doktor zleciła nam dodatkowe badania w tym kierunku żebym nie musiała jeszcze raz nic ich robionych w innym szpitalu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na prawdę? Nie wiem, może coś się zmieniło, ale ta kobieta wyprowadziła mnie z bagna, w które wykopało mnie Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Tam doprowadzili moje nerki do bardzo złego stanu. Dr Zofia była bardzo pomocna, cierpliwa, zawsze pod telefonem... nie wiem, może coś się zmieniło bo jednak ostatni raz byłam u niej 10 lat temu (14 rok trwam w remisji i uważam, że to jej zasługa).
Witam poproszę o wszystkie informację na priv. Mam problem z 9 letnia córka chodzę to do urolog to do nefrologa. Szukam pomocy. Mój e-mail magdalenakaras89@gmail.com
Czy mogę prosić o opinie nt dr Kałużyńskiej na Polankach?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry