Widok
Zaskoczona jestem opiniami na temat dr Gockowskiej. Od 2 r.ż. zajmowała się mną w poradni nefrologicznej AM. Zawsze miła, konsultowała wyniki nawet telefonicznie (z domu- wtedy nie było komórek). Stałe skierowanie na badanie ogólne moczu i posiew. Wizyty zawsze kiedy były potrzebne- przy każdej wizycie USG (tego samego dnia- wykonywane przed dr Kosiaka). Jestem jej wdzięczna za to, co dla mnie zrobiła. Dzięki temu jak mnie prowadziła mogłam urodzić 2 zdrowych dzieci (istniały sugestie, że będę miała problem z zajściem w ciążę).Fakt leczenie zakończyłyśmy 18 lat temu...
Ja na przykład poleciłabym Panią dr. Gockowską z całego serca. Wyzuty po operacji miałam co 2 tygodnie bez żadnych problemów z umówieniem. Na jeden wizycie nawet jak powiedziałam że mam podejrzenie Reumatoidalnego Zapalenia Stawów to pani doktor zleciła nam dodatkowe badania w tym kierunku żebym nie musiała jeszcze raz nic ich robionych w innym szpitalu.
Na prawdę? Nie wiem, może coś się zmieniło, ale ta kobieta wyprowadziła mnie z bagna, w które wykopało mnie Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Tam doprowadzili moje nerki do bardzo złego stanu. Dr Zofia była bardzo pomocna, cierpliwa, zawsze pod telefonem... nie wiem, może coś się zmieniło bo jednak ostatni raz byłam u niej 10 lat temu (14 rok trwam w remisji i uważam, że to jej zasługa).