Widok

nerwowy mąż

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy macie jakieś metody na nerwowego męża?ja mojemu już meliskę zaczynam parzyć-ale w sumie nie bardzo pomaga. Ja wiem,że to wynika z tego, że on by chciał mieć wszystko i szybko,ale nie chcę,żeby się bidulek od tych nerwów rozchorował

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Joanka problem w tym,że on nie zawsze chce mówić o tym, co go boli-mówi,że nie będzie mnie obciążał swoimi problemami-tak go teściowa wychowała (jak jest problem to trzeba go samodzielnie rozwiązać) i mimo wielu rozmów-on twierdzi,że nic się nie dzieje,że wszystko ok

w moim przypadku cierpliwosc męża:)

na nerwowego męża najlepiej działa wyrozumiała żona;)
tzn.taka, która wysłucha i zrozumie jego problemy... dla nerwuska wszystko możę być problemem,jeśli do tego jest jeszcze perfekcjonistą,to...
tylko cierpliwość żony go ratuje;)

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mystic ja też jestem strasznym cholerykiem:)jakoś sobie ze mną radzi

musialabys pogadac z moim mezem jak on znosi nerwowa zone hi,hi bo jak narazie to sobie ze mna biedak jakos radzi:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry