Widok

niania od 1.04 gdynia pogórze górne poszukiwana

Pogórze Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuje niani dla mojego 6m-cznego synka. Godz. pracy od pon do pt od 6.00 do 16.00 pensja 1000 zł m-c. Proszę o kontakt na maila xyz124@o2.pl.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy mi żeby Pani opiekowała się tylko moim dzieckiem, u mnie w domu i była miłą ,życzliwą sumienną i rozsądną osobą.
image

image
Od 6 do 16 czyli 10 godzin za tysiaka? Powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
już jestem z trzema paniami umówiona i narzekają.Jak mam płacić więcej to niopłaca mi się wracać do pracy.Wcześniej tez jak dałam w styczniu był duży odzew i nikt nie narzekał na warunki- wybrałam jedną Panią, o której opinie znałam i myślałam że jest tak samo słowna jak ja, ale się przeliczyłam. Ze stawką akurat kłopotu mieć nie będe gorzej żeby kogoś solidnego znaleźć.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaka płaca taka praca.Na pewno bedziesz miala dobra opieke dla synka za ta kase
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez przesady 1000zl to moim zdaniem nie jest malo.
kurcze ja bym sie zajela ale daleko bo ja gdansk
napewno bede miała dobra opieke i nie prosze o opinie podaje stawke zeby nie marnowac czasu na panie chcace wiecej, bo na to mnie nie stac. Odzew duży jest także złośliwi mogą sobie gdybać.
Czekam na konkretne propozycje, a nie madre rady zazdrosnych mamusiek.
image

image
;-)
racja, zawsze możesz wybrać prywatny żłobek a za 1000zł napewno znajdziesz!powdzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie nie wiem co co ludzie chca od takiego wynagrodzenia mi by pasowalo a napewno znajdziesz nianie na portalu moze niania.pl moze zglos sie do jakies agencji moze ci pomorze znalesc powodzenia
ja tez bym sie zajela, ale poszukujesz niani tylko dla swojego Maluszka, a ja mam coreczke. No i mieszkamy w Pierwoszynie, niby niedaleko - ale pewnie niepasuje Ci:(
image
image
ksaiaczek rozważałam tą opcje, ale jak juz mam płacić chciałabym kogoś kto zajmowałmowałby się tylko moim dzieckiem, takie mamusiowe zboczenie:(
Dziekuje jednak bardzo za propozycje .
Zobaczymy jak castingi dzisiaj , ale już wczoraj najbardziej przyapadła mi z tel. starsza babeczka 10 lat pracowała w senatorium przy zabiegach, ma kurs ratownika medycznego- zobaczymy czy mój typ sie dzisisaj sprawdzi i jak mały będzie na nią reagował.
image

image
to napisz pozniej jak sie spraedzila to starsza pani
niania opiekunka zakonczyłam opieke nad 2 dzieci tel 501773129
to jest od 6 rano
to ogłoszenie jest z 2010 roku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

do góry