Widok

nie daje rady,mam juz dosc......

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;(
Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez wlasna glupote,nie mam juz za co zyc,mam komornika. W tym momencie nie starcza mi nawet na jedzenie dla corki;( Chcialam znalezc kto by mi pozyczyl taka kwote,ale nawet nie wiem gdzie mam szukac-bank zaden mi nie pozyczy;( Naprawde nie mam juz sily,mysle juz nad najgorszym....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiesz co Załamana, tak sobie jeszcze myślę, że to nie jest dobre forum na Twój temat. Sama widzisz, jakie rady dostałaś :/ Fajnie Ci napisała dziewczyna przede mną, że głowa do góry, bo nie jesteś jedyna w podobnej sytuacji. Tej ciepłej myśli się trzymaj i poszukaj właśnie innych osób, które dają radę w takiej trudnej sytuacji i się od nich ucz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Też miałam ogromne problemy finansowe, bardzo wysokie zadłużenie, nie widziałam już nadziei na lepsze jutro. W Dąbrowie Górniczej jest takie biuro AlfaOmega chyba, bardzo mili i kompetentni ludzie, pomogli mi z tego wyjść, teraz mam jeden kredyt z o połowę niższą ratą, bardzo polecam gdyby nie oni komornik już dawno zabrałby mi wszystko jednak wreszcie wyszłam na prostą. Mogę podać numer telefonu 790704230
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

a idź z tym spamem...życzliwa oddłużona :P :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zalamana
2014-03-06 12:10:04
Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;(
Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez wlasna glupote,nie mam juz za co zyc,mam komornika. W tym momencie nie starcza mi nawet na jedzenie dla corki;( Chcialam znalezc kto by mi pozyczyl taka kwote,ale nawet nie wiem gdzie mam szukac-bank zaden mi nie pozyczy;( Naprawde nie mam juz sily,mysle juz nad najgorszym....
Sama mam ten problem i nie wiem co robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można tez próbować ogłosić upadłość konsumencka

Stanęłam na życiowym zakręcie. Nie wiem co mam dalej robić, problemy zaczęły się pod koniec 2021 roku kiedy wpadłam w wielką spiralę długów. Dużo chwilowek. Jedną drugą splacalam i doszłam do momentu kiedy już przestałam je kontrolować. Na pozwy w epu skladalam sprzeciwy. Wszystko jest umorzone,ale nie wiem czy już jakieś firmy nie poszły do rejonu. W providencie i wondze splacalam raty może z 60%splaconych było,ale Vivus , kuki,lendon itd nie splacalam,bo nie miałam pieniędzy. Coraz częściej pojawiają się myśli samobójcze. Wiem,że zaraz zapuka komornik. Pracuje na najniższej krajowej na umowie o pracę. Podejrzewam ,że mam ok 100tys długu, ale nawet nie wiem gdzie dzwonić,aby sprawdzić komu i ile mam spłacić. Nie wiem na co liczyłam i czego oczekiwałam teraz to i tak nie istotne. Proszę o pomoc , jaki wykonać pierwszy krok? Co zrobić?

Jeśli masz problem ze spłatą długu, najlepiej nie zwlekać, tylko od razu działać i kontaktować się z wierzycielem. Można próbować negocjować raty, odroczenie spłaty lub inne korzystne warunki, aby uniknąć dodatkowych kosztów i problemów prawnych. Ważne jest też dokładne przeanalizowanie umowy, aby znać swoje prawa i obowiązki. W razie wątpliwości warto skorzystać z pomocy prawnika jak np. tutaj https://rozwiazaniedlaciebie.pl/produkt/restrukturyzacja-kredytow/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry