Widok

nie moge zajsc w ciaze

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja miałam starałam sie 6 lat

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o dluzszego czasu? to znaczy od jak dawna.....
jejku 6 lat??!!! straszne. To moje starania przy tym to nic bo nam udało sie po 4 miesiącach.

A byłaś lekarza??bo może powinnaś jakieś specjalistyczne badania zrobić.

a po co ma isc jak juz na dniach bedzie rodzic?

my sie staralismy przez pol roku i tez juz sie balam ale sie udalo,idz do lekarza i porozmawiaj moze cos ci doradzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o jakichs tam problemach mowi sie jesli para stara sie bez skutku przez 2lata...wiec 5-6 miesiecy to malunio ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do 6 miesiecy sie staram, ale juz trace nadzieje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak rok bedzie bez skutku wtedy sie martwic a teraz nie myslec tylko robic swoje:)

nie martw sie my tez staralismy sie pol roku i im czesciej o tym myslalam tym gorzej sie czulam,w koncu postanowilam ze nie bede sie przejmowac poszlam do lekarza ktory to samo mi powiedzial i po miesiacu juz byly dwie kreseczki:)
Kuzynka 4 lata się starała

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
podobno jak się nie starasz to wychodzi - ale nie sprawdzałam... jeszcze :)
z doświadczeń innych: wyjazd wakacyjny albo chociaż weekendowy sprzyja - bo odpręża i wychodzi bardziej spontanicznie. Podobno jak jest dużo rutyny to słabo idzie...
3mam mocno kciuki za próbujące :)

Spełnij marzenie chorego dziecka

my się nie staraliśmy :) podróż poślubna "zrobiła" nam prezent :))
My staraliśmy sie 3 lata,leczenie leczenie ,przerwa w leczeniu i udało sie własnie wtedy.

po roku możesz zacząć robic badania a po dwóch "panikowac" dopiero

pół roku to naprawde nie powód do zmartwień

nam zajelo to 7 miesiecy i wlasnie w tym ostatnim stwierdzilismy ze odpuszczamy i nie myslimy tak strasznie czy sie uda czy nie poprostu sie wyluzowalismy no i jestem w ciazy, powodzenia
U nas to trwa juz niecale 2 i pół roku...
Jestesmy po 3 nieudanych inseminacjach, niby wszystko ok z wynikami, z droznoscia, z nasieniem meza a jednak...
Zrobilismy sobie od inseminacji z rok przerwy z lekarzem a w tym miesiacu mialam jedynie monitorowany cykl i dostalam duophaston na zwiekszenie szans... Dostalam tez cos na obnizenie cukru (nie mam powyzej normy ale dostalam ) Dzis 24dc, a od wczoraj mecza mnie okropne mdlosci i pobolewania brzucha i teraz nie weiem,czy to skutek uboczny leku czy moze upragniona fasolka. Jesli byloby to to drugie, to moze mnie mdlic nawet 9 m-cy, tak o tym marze, tylko obawiam sie ze pewnie dzialanie nieporzadane leku...:/
Zreszta nie wiem czy po jakis 8 dniach po owulacji mozna miec juz jakiekolwiek objawy...Czy to w ogole realne....

Nie jestes wiec sama, niestety duzo jets nas-starajacych sie dluzszy czas...cierpliwosc cierpliwosc i jeszzce raz cierpliwosc...niestety
up

slonko jeżeli dostałaś na obniżenie cikru metformine lub metformax to moga byc objawy polekowe ale oczywiście życze żeby to jednak była fasolka.

Dostalam glucophage:/
Czytalam na ulotce niby mdlosci moga wystepowac, tylko ze wczoraj lek mi sie nie zdazyl wchlonac bo go zwróciłam wraz ze wszystkim:/ Natomiast inne rzeczy jak to, ze bola mnie piersi i nie pozwalam sie mezowi dotykac :D , odciaga mnie od alkoholu i od fajek oraz podobelwania podbrzusza i zmiany naskorne w postaci pryszczy na twarzy ktorych nie mialam nigdy od lat bycia nastolatką (od okresu dojrzewania) to dla mnie jedna wielka zagadka. Pewnie ze chcialabym zeby to wszystko swiadczylo o fasolce, ale po 8 dniach od owulacji??? Dziewczyny czy to w ogole jest realne nawet gdyby???Mozna miec tak szybko jakis objawy?Dziwne t dla mnie bo nagkle mi sie tyle rzeczy nigdy nie nawarstwilo razem...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry