Widok

nie moge zrealizowac grouponu na laserowe usuwanie blizn

Witam wszystkich serdecznie.
Szukam ludzi , którzy zakupili groupon na usuwanie blizn do kliniki w Gdyni i maja podobny problem.
Podobno w klinice laser został oddany do serwisu i czekam już półtora tygodnia na informację kiedy ma wrócić.
Trochę dziwnie to wygląda żeby w prywatnej klinice przez tyle czasu nie było lasera i dodam tylko że po moim dwukrotnym telefonie w tej sprawie Pani twierdzi że nie wie kiedy wróci.
Mam wrażenie że klienci z groupona są traktowani jak piąte koło u wozu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo firmy traktują to bardziej jako reklamę. I to bezmyślnie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie tak to wygląda, jestem wściekła bo kupiłam go dla syna , który ma paskudną bliznę po szyciu czoła .
Skoro macie po raz kolejny nauczke ze "klienci z grupona sa traktowani jak 5 koło u wozu" to czemu go kupujecie. Ja osobiscie wole dopłacic 100 zł za usługę i zawsze cos dostac gratis itp i mam pewnosc ze wszystko bedzie ok. Kupilam grupon 3 razy za kazdym razem niepowodzenie i juz nie kupuje...
A kiedy napisałem, że korzystam? ;)
Ja po prostu wiem jak to wygląda od środka.
Ja kupiłam pierwszy raz i mam nauczkę na przyszłośc
Kontaktuj sie z wystawcą kuponu w końcu to z nimi wiąże Cie umowa. Złóż reklamacje i zobaczysz co bedzie dalej.
Kiedyś kupiłam kupon do restauracji której otwarcie się opóźniło - telefon do groupon i oni kontaktowali się z rest - ja otrzymalam ekspresowo zwrot.
no tak ta mentalnosc ze sie nalezy za darmo...
nie raz byly artykuly jak to grupon wydymal uslugodawce, co sie dziwic ze oni sie potem nie wyrabiaja, a ludzie potem maja pretensje,

nie od dzisiaj wiadomo ze grupon itp to szajs, chytry traci 2x :)
lepiej normalnie zaplacic, miec uslugie bez pospiechu, bez problemu z pelnym pakietem.
Pretensje do firm - troche nie w tym kierunku, formy czesto na gruponie uslugi wykonuja ponizej kosztow :]
nie chytry i nie że za darmo się należy , ja za to zapłaciłam a pisałam już że to mój pierwszy zakup w takiej formie więc głupie komentarze zachowaj dla siebie .
Spokojnie, przecież nikt Cię nie obraża.
Zwyczajnie formy takie żerują na zwykłej niewiedzy swoich potencjalnych klientów.
Dla przykładu jakiś czas temu był do wykupienia voucher na na pewien produkt - licencja pewnego programu dla 20 komputerów. Normalnie kosztuje to kilka tysięcy. Tam można było za niecałą stówę zakupić voucher o wartości tysiąca z hakiem.
Wszystko super i cacy - tak to napisali, że wynikało z tego że w kwocie 99 zł dostajesz coś wartego o wiele więcej. Nawet napisali o oszczędności 90%!

Dopiero wczytując się dokładnie można było dojrzeć małym druczkiem "rabat 1034 zł, pozostałą kwotę należy dopłacić". A trzeba było dopłacić spoooro, jakieś 2000 złotych. I teraz powiedz mi - jaka tu oszczędność 90%? Około 30% wychodzi jak już.
Śmieszne jest też to, że jeśli się dobrze zakręcić to można to kupić w jeszcze tańszej cenie.

A czy ktoś od nas wymaga abyśmy wiedzieli i znali wszystkie sprawy dotyczące tworzeniu takich ofert? Dla nas najwięcej co przemawia to ten magiczny % w oszczędnościach. Dopiero później okazuje się jak to bywa naprawdę.
jest to chytrosc, bo tyle juz sie pisze jak sam Groupon wkopuje uslugoidawcow, ludzie jak mialabym sie stresowaxc albo miec niepelna usluge olalabym to.

Dlatego place pelna cene, jest o czasie, pelny serwis i nie ma pretensji. Wybierasz takie promocje to samo sie na usta cisnie "widzialy galy co braly"a teraz wielki lament. Co wy mysliscie ze zrobia wam pelne zabiegi itp w 10% ceny? zbankrutowali by po tygodniu, dwa, zeby sie utzrymac musza obslugiwac takze pelnoplatnych klientow w tym czasie, terminy dlugie przez takich ludzi jak Ty, ktorzy rzucili sie na okazje i juz tupia nozkami ze nie moga czekac :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
walnij się w łeb , przeczytaj jeszcze raz wszystko co napisałam bo chyba nie rozumiesz czytanego tekstu

Inne tematy z forum Moda i uroda

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

do góry