Widok

nie na temat...prezent dla mamy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mysle i mysle a moze Wy macie jakies fajne pomysly na prezent gwiazdkowy dla mamy? Zawsze dostaje ode mnie perfumy, kosmetyki albo torebki...chcialabym w koncu cos innego ale nie mam pojecia co....co Wy kupujecie swoim?

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam w tym roku ułatwione zadanie...mama ma nowe odrestaurowane meble w sypialni, urządziła ją teraz w takim starym stylu do mebli
na imininy kupowałam jej takiego dużego anioła leżącego na szafę a pod choinkę dostanie lampkę nocną z motywem aniołka

image
image
Hej, a moze cos do ubrania? Albo jakas piekna swiece (tutaj wybor jest taki, ze az trudno sie zdecydowac), no albo z bizuterii. To akurat te prezenty, ktore ja ostatnio wykorzystywalam. Z bursztynem sa przepiekne wisiory, jezeli mama lubi burszyn.
Pozdrawiam.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
A moze podaruj jej kupon na zabieg do jakiej kosmetyczki, zrelaksuje sie i odmlodnieje przed sylwestrem:)
ja tez tak robie...

my w tym roku bardzo praktycznie - dla mamy i taty: odtwarzacz DVD

image
ja kupiłam skórzaną torebke, ktora Mamci wpadla ostatnio w oko :)

Razem z siostra kupilysmy rodzicom nawilzacz powietrza/jonizator. Ładnie sie świeci, mozna wlac olejek i super pachnie w calym pokoju.
image
image
Ja w tym roku postanowiłam kupić rodzicom bilety do teatru.
Zamiast kolejnych kosmetyków, czy innych rzeczy które najlepiej samemu sobie wybrać. Ciekawa jestem jak zareagują :)
super prezent!! ja bym się ucieszyła :) a na co??

image
image
ja zawsze kupuje jakies praktyczne prezenty, bo wiem ze mama takie najbardziej lubi.jeszcze sie zastanawiamy nad wspolnym prezentem z rodzenstwem, a chcemy kupic albo zestaw nowych garnkow, albo jakas dobra suszarke, albo robota kuchennego, albo zestaw szkla do alkoholi:)
jeszcze nie jestesmy zdecydowani i trzeba sie porozgladac

image

image

Na "Koleżanki". W zaszłym roku byli na tym rodzice mojego chlopaka (też dostali taki prezent) i bardzo im się podobało. Zgapiłam :)
hej,ja mojej mamie kupiłam komplet kieliszków do wina czerwonego-śliczne w Galerii Centrum i do tego stojak na wino-polecam sklep z winami w Alfa centrum-super stojaki tam są:)

image
dzieki dziewczynki:) cos pokombinuje:)) kieliszki niezly pomysl, ostatnio wiozlam mamie swoje na impreze rodzinna, bo sie okazalo ze ma wszystkie potluczone i nie bylo w czym dac gosciom wina:)

image
image

Znowu zbliża się dzień mamy i znowu pojawia się zagwozdka co podarować w tym roku. Ja myślałam o tym, żeby kupić mamie torbę plażową, bo w czerwcu wybiera się na wymarzone wakacje, ale że nie lubię tradycyjnych prezentów, to pomyślałam o torbie ze specjalnym nadrukiem dla niej, coś takiego: http://www.tech-media.pl/search/t37896,torba_plazowa_z_wlasnym_nadrukiem. Myślę, że to dobry pomysł, liczy się przecież zaangażowanie, a nie budżet

Perły w objęciach miłości

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry