Widok

niekapek lovi 360

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co o nim sądzicie ? http://allegro.pl/kubek-niekapek-lovi-360-mini-210-ml-z-uchwytami-i1872688799.html czy któraś ma , jak się sprawdza ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kubek fajny,pomaga w nauce picia po przejsciu z butelki na kubek ale faktycznie po jakims czasie zaczal przeciekac.
Teraz mamy taki http://allegro.pl/tommee-tippee-kubek-bidon-sportowy-polecam-i1886919646.html i jest fantastyczny,nie leci nic:)
Tak jak ktoś napisał wcześniej, to nie jest niekapek. Przy mocniejszym szturchnięciu, uderzeniu leci z niego woda. Z tego powodu musieliśmy na jakiś czas go odstawić bo córa zamiast pić to potrząsała nim i robiła chlapu chlapu.
Dziewczyny dziś zakupilismy lovi 360 - czy u Was w dnie w centralnym punkcie też jest dziurka? Jakby kubek przebity był szpilką...
hopek
ja u siebie dziurki nie widzę
a jeśli chodzi o cieknięcie wody z tego kubka to ja czasem poprawiam palcem tą uszczelkę (tak jakby ją dociskam) na zakręconym kubku albo też czasem sama zaciągnę picie (zrobię to mocniej niż dziecko) w tym miejscu gdzie najbardziej kapie i to pomaga
nie pamietam czy była dziurka czy nie ale jak tylko mega cieklo z kubka to kupowałam nową uszczelke i pomagało :) 5-6 zł za dwie sztuki to nie majątek.
A kubeczek był super - teraz już poszedł w odstawkę ale gdybym miała na nowo na coś się decydować to tylko ten lovi
na zdrowy rozum nie powinno byc jej w dnie :P
Ale myślałam, że to jakiś specjalny zabieg producenta ;)
Mi zdarzyło się kupi laktator z dziurawą butelką, tak jak piszesz, pośrodku denka otwór jakby zrobiony igłą. Bez problemu uwzględniono reklamację.
nasz też już oddany.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry