Widok
Ja w pierwszej ciąży miałam "jakieś" problemy z przepływami...lekarzowi co rusz się coś nie podobało, zawsze podczas wizyty kontrolował RUA, LUA i przepływ na żyle głównej...całą ciążę robiłam zastrzyki z Clexane mimo, że tak naprawdę żadnych stwierdzonych wskazań ku temu nie było (w sensie, że nie jestem na nic chora,byłam po poronieniu - może dlatego)...mam prawie 3 letnie zdrowe dziecko:)
Wszystko zależy co masz na myśli pisząc "wykryto TEN nieprawidłowy przepływ..."...ten czyli jaki?:)
Wszystko zależy co masz na myśli pisząc "wykryto TEN nieprawidłowy przepływ..."...ten czyli jaki?:)
Ja miałam problemy z przepływami ale przy nadciśnieniu ciążowym, nadciśnienie pojawilo się dość szybko,a problemy z przepływami po 20 tyg ciąży. Mimo wielu leków, zastrzyków z clexane i ciągłych kontroli (usg nawet 2 razy w tyg przy końcówce) mały urodził się troszke mniejszy, hipotroficzny, przez te przepływy właśnie. Teraz juz jest na szczęście wszystko dobrze (ma 6 m-cy) i nadgonił. Radzę udać się do dobrego specjalisty bo to bardzo istotna sprawa, ktoś musi dobrze pokierować dalej ciążą.