Widok
Moje dziecko przeniosłam do tego przedszkola z Sopotu ( przeprowadzka). Sadzilam ze bedzie miala problemy z zaklimatyzowaniem sie, ale dzieki fachowosc Pani wychowawczyni, córka przystosowala sie bardzo szybko. Uwielbia to przedszkole. Ja jako rodzic tez sobie chwale opieke, jedzenie, zajecia. Pani dyrektor z racji tego ze przeprowadzka miala miejsce bardzo szybko i musielismy szybko wybrac przedszkole, pomimo iz bylo juz po rekrtutacji nie robila nam zadnych problemow z przeniesieniem dziecka, nie chciala zadnych pieniazków, tzw łapówki..
Co do samej Pani dyrektor to uwazam ja na tyle ile zdarzylismy ja poznac ze to super babeczka, która dba o to przedszkole i to dzieki niej to przedszkole tak swietnie prosperuje.
Kadra wychowawcza bardzo miła. Panie kucharki rowniez mile a co najwazniejsze swietnie gotują.
Dla mnie rowniez najwazniejsze jest to ze moje dziecko jest zadowolone a gdy niedlugo bede miala drugie i dorosnie do przedszkola napewno je tam puszczę.
Polecam w 100%
Co do samej Pani dyrektor to uwazam ja na tyle ile zdarzylismy ja poznac ze to super babeczka, która dba o to przedszkole i to dzieki niej to przedszkole tak swietnie prosperuje.
Kadra wychowawcza bardzo miła. Panie kucharki rowniez mile a co najwazniejsze swietnie gotują.
Dla mnie rowniez najwazniejsze jest to ze moje dziecko jest zadowolone a gdy niedlugo bede miala drugie i dorosnie do przedszkola napewno je tam puszczę.
Polecam w 100%
Mój synek chodzi teraz od września, miałam obawy, wciąż jestem czujna :) ale akurat na chwilę obecną panie nauczycielki i wspaniała pomoc (Pani Kasia) są wciąż uśmiechnięte, w dobrym kontakcie z rodzicem, jedzenia nie kosztowałam :) ale jadłospis brzmi zdrowo. Synek jest niejadkiem, ale myślę, że powoli się ogarnie i zacznie jeść nowości. Dyrektorki nie spotykam i jakakolwiek by nie była - chyba dba o to miejsce.
Ja jestem spokojna, syn chce chodzić i nie chce wracać do domu :)
Ja jestem spokojna, syn chce chodzić i nie chce wracać do domu :)