Widok

niepubliczne przedszkole artystyczno-językowe jasień- opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Prosze o opinie o w/w przedszkolu?plusy/minusy, dziękuję z góry, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, może ktoś ma tam dziecko?
moze ktos
do góry!!!
Moje dziecko przeniosłam do tego przedszkola z Sopotu ( przeprowadzka). Sadzilam ze bedzie miala problemy z zaklimatyzowaniem sie, ale dzieki fachowosc Pani wychowawczyni, córka przystosowala sie bardzo szybko. Uwielbia to przedszkole. Ja jako rodzic tez sobie chwale opieke, jedzenie, zajecia. Pani dyrektor z racji tego ze przeprowadzka miala miejsce bardzo szybko i musielismy szybko wybrac przedszkole, pomimo iz bylo juz po rekrtutacji nie robila nam zadnych problemow z przeniesieniem dziecka, nie chciala zadnych pieniazków, tzw łapówki..
Co do samej Pani dyrektor to uwazam ja na tyle ile zdarzylismy ja poznac ze to super babeczka, która dba o to przedszkole i to dzieki niej to przedszkole tak swietnie prosperuje.
Kadra wychowawcza bardzo miła. Panie kucharki rowniez mile a co najwazniejsze swietnie gotują.
Dla mnie rowniez najwazniejsze jest to ze moje dziecko jest zadowolone a gdy niedlugo bede miala drugie i dorosnie do przedszkola napewno je tam puszczę.

Polecam w 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przedszkole bardzo fajne. Fajny plac zabaw. Z elektronicznej rekrutacji nie dostalismy sie 3 razy. Pani Dyrektor wprost nie powiedziala ze oczekuje łapowki nazwijmy to wpisowego ale dała jasno do zrozumienia ze to zagwarantuje miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mój synek chodzi teraz od września, miałam obawy, wciąż jestem czujna :) ale akurat na chwilę obecną panie nauczycielki i wspaniała pomoc (Pani Kasia) są wciąż uśmiechnięte, w dobrym kontakcie z rodzicem, jedzenia nie kosztowałam :) ale jadłospis brzmi zdrowo. Synek jest niejadkiem, ale myślę, że powoli się ogarnie i zacznie jeść nowości. Dyrektorki nie spotykam i jakakolwiek by nie była - chyba dba o to miejsce.

Ja jestem spokojna, syn chce chodzić i nie chce wracać do domu :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry