Widok

nietypowe....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na tym forum znalazlam wiele ciekawych pomyslow zeby "urozmaicic" slub i wesele, ale wciaz szukam nowych

z tych z forum to na razie zdecydowalam sie na: winietki na drucikach z czekoladkami, ksiege gosci, toasty weselne- beda rozlozone na talerzach i przyczepione do wodki, banki przed kosciolem (a propos czy ktos wprowadzil to w zycie?jak wygladalo?)
ale nadal szukam.... moze zasugerujecie cos jeszcze? jeszcze mam dwa miesiace na szukanie fajnych rzeczy....

do tych co juz po- co nietypowego najbardziej byscie polecily???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nisia, ja będę czekać o dzień krócej (2.09) i też podobnie reaguję - chcę JEŚĆ, najlepiej duuuużo batoników, kebabów i popijać colą. A jestem na diecie...brrr bo suknia ma rozmiar 36 a moja talia dopiero zbliża się do tego ideału. Ratunku, nie mogę już patrzeć na Wasę i marchewkę ;)

:::))))) No pewnie nie..... Mam taki film w głowie .... ze cala usmarowana od czekolady ide do slubu :))))) hihi i wtedy mi przechodzi....

Ja nie jem chleba ..... wsuwam same warzywka i salateczki typu pomidorek, pekinska, rzodkieweczka, ogorek itp. czasem sie trafi jakis kurczak gotowany. Ale zasada kardynakna: zero chleba!!!! No ale bez smaczkow slodziutkich to bym nie przetrwala, no i bym pewnie chodzila jak tykajaca bomba :))))

smakjapka- czy ty przypadkiem na Krete w podróz sie wybierasz??? Tak mi sie cos kojarzy z innego wątku....

Nisia, tak - na Kretę (ale dopiero 16.09). Tam na szczęście nie będę się już przejmować dietą hihi... Podziwiam Cię za drakońską (dla mnie) dietę - bez chleba nie wytrzymałabym ani jednego dnia...ale staram się ograniczać węglowodany :) i tłuszcze też :)

My tez na Krete - 9.09. do m. Rethymno.

kurde ja nie jem chleba i ziemiaków od ponad pół roku a waga jak stoi tak stoi :(

Z zakupem wkładów do Polaroida nie ma większych problemów( jażeli chodzi o dostęp)można je dostać między innymi w Kodak Express ale cena... za opakowanie( 10zdjęć) trzeba zapłacić ok 50 zł
pozdrawiam
ja też poproszę jak kttoś ma :)
My będziemy niedaleko Heraklionu, ale nie pamiętam dokładnie nazwy miejscowości... Amoudara? Coś w tym stylu :)

Przesłałam dyplom wszystkim, co prosili na maila. Dopiero z pracki wróciłam, a w pracy nie mam netu:)

vena-ja nie dostałam :(

vena dzieki za dyplo jest ładny !

dziewczyny czy ja również mogłabym prosić o przesłanie mi tego dyplomu dla wzorowego świadka??
z góry wam serdecznie dziękuję...

dzieki Vena-dostałam:) jest fajny.tylko pytanie?sama drukujesz na domowej drukarce i grubym papierze czy oddajesz do drukarni?

ja tez dostala dyplom bardzo dziekujeza przeslanie:)
dziewczyny przyślijcie mi tez to co dostałyście!!!
Bardzo was prosze

wielkie dzięki..już dostałam....

ivet -powiedz w którym salonie kodaka? bo ja byłam, pytałam i usłyszałam to co wszędzie... (50 zł to i tak tanio)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
kurcze, skoro wszystkie tak chcą ten dyplom, to ja również poproszę

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
do góry