Widok

nietypowe....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na tym forum znalazlam wiele ciekawych pomyslow zeby "urozmaicic" slub i wesele, ale wciaz szukam nowych

z tych z forum to na razie zdecydowalam sie na: winietki na drucikach z czekoladkami, ksiege gosci, toasty weselne- beda rozlozone na talerzach i przyczepione do wodki, banki przed kosciolem (a propos czy ktos wprowadzil to w zycie?jak wygladalo?)
ale nadal szukam.... moze zasugerujecie cos jeszcze? jeszcze mam dwa miesiace na szukanie fajnych rzeczy....

do tych co juz po- co nietypowego najbardziej byscie polecily???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez poprosze:)
Ja tez bardzo proszę:)
Hej, powysyłałam, jak do kogś nie doszło, napiszcie! Jutro popołudniu dopiero będę na necie i wtedy wyślę ponownie!

Ja też prosze o wzór dyplomu dla świadków. Z góry dzięki :))
Ja również bardzo proszę o przesłanie dyplomu :)
Vena bardzo bardzo ładnie proszę o wzór dyplomu dla wzorowego świadka:)))
a moze zamiast polaroidu zwykla cyfrowka i swiadek, ktory wywola w trakcie wesela zdjecia w pobliskiej wywolywalni? mozna sie wczesniej umowic.
u nas to co prawda nie wypalilo - calodobowy punkt kodaka juz nie jest calodobowy. a szkoda...

ale warto sprobowac!
Ja też poproszę.. baaardzoooo...

Vena bardzo bardzo ładnie proszę o wzór dyplomu dla wzorowego świadka:)))

Vena, mam fo Ciebie prośbę czy mogłabyś wysłać mi na maila wzór takiego dyplomu dla świadka? Mam na głowie jeszcze tyle spraw, że nie wiem czy będę miała czas i pomysł aby sama coś takiego zrobić więc jeśli nie miałabyś przeciwko by "odrobinkę" zgapić od Ciebie pomysł to podeślij mi info o tych dyplomach pleaseee!!! pozdrówki i buźki :)

ja też bym poprosiła o ten dyplom :)

A czy ktoś wspominał o koszyczkach w toaletach z niezbędnymi rzeczami, która niejednej pani mogą uratować nie tyle życie, co udaną zabawę? Ja mam takie dwa ładnie ozdobione przez moją utalentowaną szwalniczo mamę, a w nich: agrafki, igła + nitka, wsówki, chusteczki, gumy do żucia, bezbarwny lakier do paznokci na wypadek, gyby poszło oczko, rajstopy, podpaski, tampon, lakier do włosów, tabletki od bólu głowy, plasterki na obtarcia itp.

Dla taty można zrobić w prezencie medal - podobno robi coś takiego sklep papierniczy na Starowiejskiej w Gdyni - na medalu coś w stylu "Tata Nr 1" albo "Supertata".

U nas mial byc pokaz zdjec z naszego dziecinstwa, do momentu slubu, ale okazalo sie ze jest problem z projektorem.... i nie bedzie, a szkoda :( tak bardzo sie na to nastawilam:(

vena ja tez poprosze o dyplom
Dziękuję za przesłanie dyplomu...swietny pomysł ;)
pozdrawiam
Halo, Vena, ja tez slicznie prosze o ten wierszyk dla swiadkow. Z gory dziekuje

Ja też bym o taki dyplom poprosiła
z góry dziękuje

ja też poproszę :)
Proponuję małe prezenciki dla gości (w woreczkach cukiereczki), zrobioiny z dużego pudełka wielgaśny prezent pańswa młodych przed kościołem po otwarciu którego wysypują się w górę balony, zawieszki na butlki z wierszykami weselnymi, gazetę ślubną tylko i wyłącznie o was do dania waszego ślubu, horoskop partnerski do odczytania, konkurs karaoke, śpiewniki dla gości na stoły, koniecznie podziękowania rodzicom i kosze kwaiatów dla mam a np. dla ojców jakieś fajne zestawy trunków :)
kurcze, skoro wszystkie tak chcą ten dyplom, to ja również poproszę

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
do góry