Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wredny facet napisał(a):

> Hm...wydaje mi się, że na etykietkę "nie warto ufać" bardziej
> zapracowali sobie mężczyźni. Ale...powiadają, że do tanga
> trzeba dwojga, zatem po prawdzie proporcje są zachowane;)

Ale powiada się też: "żadna kobieta nie powiedziała nigdy całej prawdy o swoim życiu". Uczciwości nie da się zmierzyć, chociaż niejeden próbował...
Taki jak od zarania dziejów, czyli prokreacyjny...Rekreacyjny staje się na nasze życzenie:)
A może na szczęście? Co poniektórzy potrafią wyciągać z tego wnioski. Nie wpadajmy w skrajny pesymizm, bywają również związki bez skazy...ups!...hihihi...zwracam uwagę na słowo "bywają", tak zupełnie bez zastanowienia napisałem.
bywa i tak...ale nie można zakładać najgorszego wstępując w związek małżeński...trzeba myśleć pozytywnie...bo inaczej jaki sens miałby każdy związek między mężczyzną a kobietą??

niesty masz calkowita racje
Trochę to ja w biznesie...być zawsze o krok od konkurencji. Ślub nie jest gwarancją dozgonnej miłości, wierności, itp...pomimo przycięgi
Hm...wydaje mi się, że na etykietkę "nie warto ufać" bardziej zapracowali sobie mężczyźni. Ale...powiadają, że do tanga trzeba dwojga, zatem po prawdzie proporcje są zachowane;)
niestetyy zawsze znajdzie sie jakas laska ktora bedzie kokietowac faceta,no moze nie zawsze ale czesto bedzie na nas "czychac takie niebezpieczenstwo " :))
Kobiety otacza się z założenia brakiem zaufania...
Tak zupełnie uogólniając...będzie to miejsce, gdzie wyobrażenia ścierają się z brutalną rzeczywistością...Zapowiada się ciekawie...
Kobiety z założenia otacza się symaptią;). W tym przypadku nie może być inaczej.
Ja mam zbliżone... Lubisz mnie?
masz rację wpier...bywa różnie...

ja niestety nie mam takich dobrych doświadczeń...
od każdej reguły są wyjątki

A...to przekonanie jest podparte jakąkolwiek sytuacją kryzysową?
dlaczego? ja mam jedną przyjaciółkę jeszcze z liceum. Dałabym się za nią pociąć i wiem, że ona za mnie także. Jestem przekonana o tym, że to jest prawdziwa przyjaźń.

Taaa....słyszałem kiedyś od jednej kobiety, że lepiej mieć ją za przyjaciela niż za żonę. Ale przyjaźń damsko-męska to inny temat. Z resztą tzw. realizm sytuacyjny znakomicie weryfikuje pseudoprzyjaźnie.
tak jak wcześniej napisałam, prawdziwa przyjaźń między kobietami nie istnieje

nie sadze zeby istanialo cos takiego jak przyjazn taka po grób miedzy dwoma babkami.wole miec paru kolegów niz jedna "przyjaciołke"

Nie przeprasam za bledy
Nie...ale skoro ma zbliżone poglądy, to już ją lubię:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry