Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niestety nie mam takich dobrych doświadczeń...
od każdej reguły są wyjątki

masz rację wpier...bywa różnie...

Ja mam zbliżone... Lubisz mnie?
Kobiety z założenia otacza się symaptią;). W tym przypadku nie może być inaczej.
Tak zupełnie uogólniając...będzie to miejsce, gdzie wyobrażenia ścierają się z brutalną rzeczywistością...Zapowiada się ciekawie...
Kobiety otacza się z założenia brakiem zaufania...
niestetyy zawsze znajdzie sie jakas laska ktora bedzie kokietowac faceta,no moze nie zawsze ale czesto bedzie na nas "czychac takie niebezpieczenstwo " :))
Hm...wydaje mi się, że na etykietkę "nie warto ufać" bardziej zapracowali sobie mężczyźni. Ale...powiadają, że do tanga trzeba dwojga, zatem po prawdzie proporcje są zachowane;)
Trochę to ja w biznesie...być zawsze o krok od konkurencji. Ślub nie jest gwarancją dozgonnej miłości, wierności, itp...pomimo przycięgi
niesty masz calkowita racje
bywa i tak...ale nie można zakładać najgorszego wstępując w związek małżeński...trzeba myśleć pozytywnie...bo inaczej jaki sens miałby każdy związek między mężczyzną a kobietą??

A może na szczęście? Co poniektórzy potrafią wyciągać z tego wnioski. Nie wpadajmy w skrajny pesymizm, bywają również związki bez skazy...ups!...hihihi...zwracam uwagę na słowo "bywają", tak zupełnie bez zastanowienia napisałem.
Taki jak od zarania dziejów, czyli prokreacyjny...Rekreacyjny staje się na nasze życzenie:)
wredny facet napisał(a):

> Hm...wydaje mi się, że na etykietkę "nie warto ufać" bardziej
> zapracowali sobie mężczyźni. Ale...powiadają, że do tanga
> trzeba dwojga, zatem po prawdzie proporcje są zachowane;)

Ale powiada się też: "żadna kobieta nie powiedziała nigdy całej prawdy o swoim życiu". Uczciwości nie da się zmierzyć, chociaż niejeden próbował...
Zgadza się:) Osobiście nie mierzyłem...z resztą w jakich jednostkach sugerujesz jej mierzenie?
to własnie dlatego, że kobiety nie trzymają sie razem, mają gorsze pensje, i cięzej im dostać dobrą posadę. nie wspominając już o innych sferach życia. ja mam przyjaciółke, -popartą niejednym kryzysem-ukłon dla wrednego- ale wiem, jaka to rzadkość, i jak bardzo trzeba przyjaźń pielęgnować, aby przetrwała.
ogólnie jestem za tym, żeby babeczki przestały na siebie patrzec wilkiem i zaczęly działać wspólnie, wspierać sie. choć wiem, ze to utopia. mimo wszystko... warto próbować.

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
na studiach na roku było nas ponad 60 z czego tylko 3 facetów-wierzcie mi...to był koszmar

Proponuję do tych wypowiedzi dodać słowo "niektóre" (chociaż fakt, że tu pasuje słowo "większość").

Ja nadal spotykam się z 5 (!) koleżankami z liceum, trzy z nich nawet nazywam moimi przyjaciółkami. Nigdy w naszej grupie nie było walki o faceta, ani kopania pod sobą dołków (a "tereny łowieckie" przecież miałyśmy te same :)). Kilka razy spodobał nam się ten sam facet, ale zawsze się dogadywałyśmy, nigdy nie było na tym tle najmniejszego konfliktu. Żadna z nas nie strzela oczami do męża innej, ani nie przychodzi półnaga na wspólne spotkania. Często sobie pomagamy... To nie jest tylko pakt o nieagresji...

Za to w ostatniej pracy... Matko, trafiłam na takie babsko, które jak widziało jakiegoś faceta na horyzoncie, to stawała tak, aby mnie zasłonić!
he he, dobre!!

moje koleżanki z liceum to przeszłość, ze studiów zostały 3 ale jedna z nich jest własnie z ograniczonym zaufaniem ;)
natomiast tutaj poznałam znajomych mojego męża i mam nowe 2 koleżanki, które być moze awansują na przyjaciółki :)))

no to super :)
ciężko jest dobrać przyjaciół, nie tylko przyjaciółki choc maim zdaniem to największa sztuka:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry