Widok
nnt. ABONAMENT RTV...UPOMNIENIE
dziś listem poleconym, otrzymałam upomnienie za rtv...1500zl...jeżeli nie zapłacę w ciągu 7 dni zostanie wszczęte postępowanie egzekucyjne...od ponad 5 lat nie mam radia i tv, dzwoniąc do PP i mówiąc im o tym oraz pytając się co mam zrobić, otrzymałam odpowiedz ze jest to nie możliwe, każdy ma tv i mam zapłacić - koniec dyskusji...
...i tu moje pytanie do Was, czy ktoś był w podobnej sytuacji ? czy mogę się jakoś odwołać, napisać pismo ?
...i tu moje pytanie do Was, czy ktoś był w podobnej sytuacji ? czy mogę się jakoś odwołać, napisać pismo ?
to chyba nie ma znaczenia bo to są na to jakies ustawy glupie i dlatego tyle szmalu oni zgarniaja. ja tam tv publicznej nie ogladam praktycznie wcale ale dla nich to nie ma znaczenia. wiem ze osoby starsze sa zwolnione z tego jakies osoby z grupa inwalidzka ale to chyba tez wszystko trzeba zglaszac do nich.
z tego co się orientuję firmy płacą za radio w autach służbowych, tzn. mają obowiązek
a ja na tv oglądam np. tylko telewizję internetową ;)
dla mnie ten abonament to przesada, w końcu tyle się płaci za kabel czy satelitę
a ja na tv oglądam np. tylko telewizję internetową ;)
dla mnie ten abonament to przesada, w końcu tyle się płaci za kabel czy satelitę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ