Widok
nnt.Jak powiedzieć o ciąży?:)
tak się zastanawiam jak by się zdarzyła ciąża jak to powiedzieć Narzyczonemu? Myślałam ze można jakiś wierszyk napisać, przeszukałam net i nic nie znalazłam, a sama jakoś nie mam inwencji twórczej. Można dać buciki ale to takie oklepane( chociaż urocze). hmmm... macie może jakieś propozycje albo doświadczenia z życia wzięte?:)
hmm, może ciut za wcześnie na układanie wierszyków na tę okolicznośc?
skoro nie jesteś w ciąży?
chociaż? jak już jesteśmy przy wybiieganiu w przyszłośc.....
.......może macie wierszyk na 50-tą rocznicę ślubu dla męża? bo za te 49 lat to pewnie nie bede miała takiej weny?
....... może macie pomysł, jaką mowę pożegnalną dla sąsiadki spod 14-tki, bo tak coś słabo ostatnio wygląda.....
....... a może z okazji prezejścia na emeryture coś macie? jakieś kilkanaście lat mi zostało, ale lepiej miec na zaś....
przepraszam, ale chyba teraz widzisz, jak twój wątek jest ..... rozbrajający....
skoro nie jesteś w ciąży?
chociaż? jak już jesteśmy przy wybiieganiu w przyszłośc.....
.......może macie wierszyk na 50-tą rocznicę ślubu dla męża? bo za te 49 lat to pewnie nie bede miała takiej weny?
....... może macie pomysł, jaką mowę pożegnalną dla sąsiadki spod 14-tki, bo tak coś słabo ostatnio wygląda.....
....... a może z okazji prezejścia na emeryture coś macie? jakieś kilkanaście lat mi zostało, ale lepiej miec na zaś....
przepraszam, ale chyba teraz widzisz, jak twój wątek jest ..... rozbrajający....