Widok
nnt OPRAWA PRACY DYPLOMOWEJ
HEJ! Zwracam się do doświadczonych w tej kwestii już licencjatek lub magistrantek:
gdzie drukowałyście i oprawiałyście swoje prace i za ile?
Chodzi mi tylko o GDYNIĘ
Czy po prostu wydrukowaną pracę zanosiłyście do oprawy? Jak to było?
Nie chcę iść do pierwszego lepszego ksera żeby mi kobiecina nie wydrukowała krzywo (bo do dziekanatu drukujemy dwustronnie)
i w ogóle jak wygląda ta miękka oprawa?
z góry dzięki!
gdzie drukowałyście i oprawiałyście swoje prace i za ile?
Chodzi mi tylko o GDYNIĘ
Czy po prostu wydrukowaną pracę zanosiłyście do oprawy? Jak to było?
Nie chcę iść do pierwszego lepszego ksera żeby mi kobiecina nie wydrukowała krzywo (bo do dziekanatu drukujemy dwustronnie)
i w ogóle jak wygląda ta miękka oprawa?
z góry dzięki!
Ja oprawiałam na Akademii Morskiej. Tam najtaniej (w zeszłym roku 10 zł) i nawet specjalnie dla mnie w ciągu 2 dni sprowadzili takie okładki, jak chciałam ;)
Oprawili mi bardzo ładnie. Mimo, że moja praca jest co chwilę przez kogoś kartkowana trzyma się do dziś a obrona była rok temu...
Ale na Akademii jest kilka punktów kser/drukarni... Ja wytłumaczę jak dojść tam, gdzie ja oprawiałam...
Załączam "rysuneczek", na którym pokażę jak dojść do miejsca, gdzie ja oprawiałam pracę... Proszę się nie śmiać, hihihi

Oprawili mi bardzo ładnie. Mimo, że moja praca jest co chwilę przez kogoś kartkowana trzyma się do dziś a obrona była rok temu...
Ale na Akademii jest kilka punktów kser/drukarni... Ja wytłumaczę jak dojść tam, gdzie ja oprawiałam...
Załączam "rysuneczek", na którym pokażę jak dojść do miejsca, gdzie ja oprawiałam pracę... Proszę się nie śmiać, hihihi