Widok

nnt OPRAWA PRACY DYPLOMOWEJ

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ! Zwracam się do doświadczonych w tej kwestii już licencjatek lub magistrantek:

gdzie drukowałyście i oprawiałyście swoje prace i za ile?

Chodzi mi tylko o GDYNIĘ

Czy po prostu wydrukowaną pracę zanosiłyście do oprawy? Jak to było?

Nie chcę iść do pierwszego lepszego ksera żeby mi kobiecina nie wydrukowała krzywo (bo do dziekanatu drukujemy dwustronnie)

i w ogóle jak wygląda ta miękka oprawa?

z góry dzięki!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja drukowałąm sobie w domku, a oprawiałam w ksero na Akademii Morskiej na wydziale Zarządzania - kosztowało ok 15 zł a w miękkiej ok10

a w Gdańsku gdzie najtaniej?

maritiki@op.pl
ja robiłam swoją w Jantarze we Wrzeszczu...było tanio i solidnie, niestety nie pamiętam dokładnie ceny

Ja robiłam rok temu w budzie ksero jak sie schodzi z peronu SKM na Przymozu. Pamietam, że było taniej niż gdzies indziej i dobrze. A drukowalam sama w domu.

Ewela25* napisał(a):

> a w Gdańsku gdzie najtaniej?

Przy PG. Nie pamiętam ile płaciłam, ale strasznie mało (w porównaniu do K-2 np./sorry, chłopaki:)).

Pozdrawiam
Akademia Morska

o, dzieki :)

dzięki

maritiki@op.pl
JA ROBIŁAM WSZYSTKO W KLIFIE ŁĄCZNIE Z MIĘKKA OPRAWĄ NIE PAMIĘTAM CENY ALE JAK LATAŁAM PO INNYCH DRUKARNIACH TO CENY PORÓWNYWALNE, A MIEKKE OPRAWA TO POPROSTU TO SAMO WYDRUKOWANE PO OBU STRONACH I WCZEPIONE W FOLIOWA OPRAWE ZAMIAST SZTYWNĄ

acha dzieki :)

a można drukować dwustronnie czy trzeba najpierw wydrukowac i potem na xero dwustronnie?

mozna wydrukowac dwustronnie

w Klifie obkładają? hmm mi by to pasowało bo przynajmniej wieczorkiem można podejść :) a dałaś też drukować czy tylko obkładałaś? I gdzie w Klifie to jest? Pozdrawiam!
Ja oprawiałam Księgę Ślubną w K-2 na ul. Hallera we Wrzeszczu
płaciłam 14zł :D

ja miałam w klifie full serwice oddałam cd i zrobili mi wszystko!!!!! oprawa do archiwum w foli..

ja drukowalam swoja prace w domku a oprawialam w mojej szkole, tj. Wyzsza Szkola Administracji i Biznesu ul. Kielecka 7 - koszt oprawy 18zł dwa kolory oprawy do wyboru - granat lub bordo.... oba kolory z napisami w kolorze zlotym

Ja oprawiałam na Akademii Morskiej. Tam najtaniej (w zeszłym roku 10 zł) i nawet specjalnie dla mnie w ciągu 2 dni sprowadzili takie okładki, jak chciałam ;)

Oprawili mi bardzo ładnie. Mimo, że moja praca jest co chwilę przez kogoś kartkowana trzyma się do dziś a obrona była rok temu...

Ale na Akademii jest kilka punktów kser/drukarni... Ja wytłumaczę jak dojść tam, gdzie ja oprawiałam...

Załączam "rysuneczek", na którym pokażę jak dojść do miejsca, gdzie ja oprawiałam pracę... Proszę się nie śmiać, hihihi

image

o jaki ładny rysunek :)

bardzo ladnie to zobrazowalas :)

na pewno na skwerku kościuszki na przeciwko szpitala tam ładnie oprawiają:)

w końcu nie mając czasu i zbytniego wyboru oprawiłam sobie w Pod Słoniem na Morskiej i b. żałuję gdyz jest tam drogo jak nic a wydruk z komputera jest 2 razy drozszy niz standardowo (40gr) wiec sobie pomnółżcie przez 60str!! bu

do góry