Widok
hahaja juz ugotowalam na jutro..ale wszystko z głowy i "na wyczucie"..generalnie gotuję mięsko w wodzie z wegetą poźniej dodaję pokrojoną botwinkę ( 2 pęczki) i poo jakis 10 minutach doproawiam octem,,odrobiną cukru i zagotowuję.po przestygnięciu dodaję śmietakę 18%do gotowania. mmmmm....nie moge sie doczekac...
Noooo kuliżanki !!! jestem po debiucie:):)co prawda narazie tylko ja jestem w jury i oceniłam zupkę bo mój A. jest w pracy ale jak dla mnie jest pre prze prze pyszna!!!Agusia dziękuję za pysssszzzzny przepis, wszystko robiłam według Twoich wskazówek:) do tego młode ziemniaczki z koperkiem mniam mniam i jajeczko czywiście:) juz zjadłam 3 miseczki musze coś dla mojeg zostawić:):) tylko myslalam że botwinka jest w kolorze czerwonym ale ja miałam malutkie buraczki przy botwince a z samych liści i łodyżek czerwone sie nie zrobiło:) ale ciiiicho tak miało byc:):)