Widok
nnt bańka chińska
Ktoś ostatnio mi powiedział, ze masaż bańką chińską jest super na cellulitis. Stosowałyście? Jak to działa? Boli? Ile kosztuje? Ile trzeba zrobic zabiegów, zeby było coś widać? Pewnie zależy od stanu cellulitu? Mozna zrobic sobie samemu w domu tzw. wersja domowa? Macie sprawdzone miejsca, gdzie mozna zrobic. Chętnie poczytam o doświadczeniach osób, które stosowały. Rzeczywiście działa?
Dziala wspaniale. Ja caly czas mam jeszcze 2x w tygodniu taki masaz. Najpierw mialam 3x w tygodniu. Tak przez miesiac, czy poltora. Cellulit zniknal prawie caly, cm sporo zeszlo w obwodach.
Nie wiem jak ktos potrafilby wykonac taki masaz sam w domu.
P:o pierwsze trzeba byc po szkoleniu, zeby sobie nie zaszkodzic.
Po drugie to bardzo boli, wiec samemu robi sie za delikatnie, a wtedy zero efektu.
Po trzecie u mnie taki jeden masaz to poltorej godziny i robi go profesjonalna masazystka, bardzo mocnymi bankami. Dlatego sa efekty nawet na takim cellulicie jaki mialam. Krotszy masaz, slabsze banki, lub amator nie poradzilby sobie skutecznie.
Place 80zl za masaz, tak jest pozyzej 10 masazy (jesli sie wykupi od razu, to cena od pierwszego masazu).
Oj sporo juz na to wydalam, ale takich efektow jeszcze nigdy nie mialam, wiec warto.
Jak ktos ma maly cellulit, to pewnie malo potrzebuje ;) .
Masazystka w Gdyni.
Nie wiem jak ktos potrafilby wykonac taki masaz sam w domu.
P:o pierwsze trzeba byc po szkoleniu, zeby sobie nie zaszkodzic.
Po drugie to bardzo boli, wiec samemu robi sie za delikatnie, a wtedy zero efektu.
Po trzecie u mnie taki jeden masaz to poltorej godziny i robi go profesjonalna masazystka, bardzo mocnymi bankami. Dlatego sa efekty nawet na takim cellulicie jaki mialam. Krotszy masaz, slabsze banki, lub amator nie poradzilby sobie skutecznie.
Place 80zl za masaz, tak jest pozyzej 10 masazy (jesli sie wykupi od razu, to cena od pierwszego masazu).
Oj sporo juz na to wydalam, ale takich efektow jeszcze nigdy nie mialam, wiec warto.
Jak ktos ma maly cellulit, to pewnie malo potrzebuje ;) .
Masazystka w Gdyni.
ja miałam bańke chińską na cellulit, rewelacja. robiłam w SALONIE KOSMETYKI I MASAŻU W GDAŃSKU NA KORZENNEJ , jak chcesz dam ci tel. 58/301-88-99
PANI robiła mi najpierw bańką chińską, potem ręczny masaż tzw. drenaż limfatyczny.A przy następnym zabiegu była bańka i masaż jakiś inny, nie pamietam nazwy.
Pani mi robiła całą serie, chodziłam co 2-gi dzień, troche boli ale do wytrzymania, Miałam pare siniaczków po pierwszym zabiegu, ale póżniej już nie wychodziły. Uda schudły mi 5cm , bo miałam z czego :-)
celulit sie zmniejszył, a uda stały sie bardziej jędrniejsze. DZIEWCZYNY NIE BÓJCIE SIE, WARTO IŚĆ NA BAŃKĘ, POLECAM!!!!TEN SALON , KOBIETA SIE ZNA I WIE CO ROBI :-)
PANI robiła mi najpierw bańką chińską, potem ręczny masaż tzw. drenaż limfatyczny.A przy następnym zabiegu była bańka i masaż jakiś inny, nie pamietam nazwy.
Pani mi robiła całą serie, chodziłam co 2-gi dzień, troche boli ale do wytrzymania, Miałam pare siniaczków po pierwszym zabiegu, ale póżniej już nie wychodziły. Uda schudły mi 5cm , bo miałam z czego :-)
celulit sie zmniejszył, a uda stały sie bardziej jędrniejsze. DZIEWCZYNY NIE BÓJCIE SIE, WARTO IŚĆ NA BAŃKĘ, POLECAM!!!!TEN SALON , KOBIETA SIE ZNA I WIE CO ROBI :-)