Widok

nnt bańka chińska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktoś ostatnio mi powiedział, ze masaż bańką chińską jest super na cellulitis. Stosowałyście? Jak to działa? Boli? Ile kosztuje? Ile trzeba zrobic zabiegów, zeby było coś widać? Pewnie zależy od stanu cellulitu? Mozna zrobic sobie samemu w domu tzw. wersja domowa? Macie sprawdzone miejsca, gdzie mozna zrobic. Chętnie poczytam o doświadczeniach osób, które stosowały. Rzeczywiście działa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziala wspaniale. Ja caly czas mam jeszcze 2x w tygodniu taki masaz. Najpierw mialam 3x w tygodniu. Tak przez miesiac, czy poltora. Cellulit zniknal prawie caly, cm sporo zeszlo w obwodach.
Nie wiem jak ktos potrafilby wykonac taki masaz sam w domu.
P:o pierwsze trzeba byc po szkoleniu, zeby sobie nie zaszkodzic.
Po drugie to bardzo boli, wiec samemu robi sie za delikatnie, a wtedy zero efektu.
Po trzecie u mnie taki jeden masaz to poltorej godziny i robi go profesjonalna masazystka, bardzo mocnymi bankami. Dlatego sa efekty nawet na takim cellulicie jaki mialam. Krotszy masaz, slabsze banki, lub amator nie poradzilby sobie skutecznie.
Place 80zl za masaz, tak jest pozyzej 10 masazy (jesli sie wykupi od razu, to cena od pierwszego masazu).
Oj sporo juz na to wydalam, ale takich efektow jeszcze nigdy nie mialam, wiec warto.
Jak ktos ma maly cellulit, to pewnie malo potrzebuje ;) .
Masazystka w Gdyni.
Brzmi zachęcająco. Oprócz tego bólu i ceny :):):)
A czy efekt jest stały, czy trzeba to kontunuowac dla podtrzymania rezultatu?
Pzrez 2 tygodnie wakacji mialam przerwe (w maju) i nic nie zmienilo sie. Teraz kontynuuje, bo licze ze jeszcze sie kilka cm zmniejszy ;) . Ale kiedys przestane ;) .

Bol jest najgorszy na poczatku, ale ogolnie boli caly czas, bo mocne banki bola, a na mnie najlepiej te mocne dzialaja.
white rabbit półtorej godziny masaż bańkami? To albo miałaś duuuży ten cellulit , albo masz "nerwy " ze stali :)
Moje sesje trwały po około 40 minut i juz miałam dość.
Jak uzbieram kasę to zwrócę się do Ciebie po namiar.
Całosc trwa 1,5 h?
Mam slaby prog bolu, tak poltorej godziny zawsze. Ale to masaz calego ciala, wiec musi potrwac :) . Masazystka jest ze mnie dumna, bo mnie nic nie rusza ;) .
rasia myślę , że to zależy od stopnia "zaawansowania cellulitu". Całe szczęście z czasem boli mniej i efekty naprawdę widać.
Ja robiłam w pruszczu za 50 zł
White rabbit ja miałam masowane pośladki , nogi . pozostałe części ciała preferują masaż klasyczny:)
\u mnie uda, posladki, biodra, brzuch, boki (zniknely brzydkie faldki) i rece... to dopiero harcore ;) .
White w takim razie podziwiam tym bardziej , ze te sesje nie sa co 2 tygodnie , ale co około 3 dni :)
Gdyby nie bylo efektow, to bym pewnie zrezygnowala, ale tak to juz sie przyzwyczailam, jak do innych cotygodniowych zajec i polubilam :).
Na czym ten masaż polega ?
Fajnie wszystko brzmi, tylko ten ból, wrrrr obawiam się, że bym zwiała ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
A moze polecicie kogos w Gdansku?
latem to chyba niezbyt dobrze wygląda, co? bo bańka działa na zasadzie podciśnienia i mogą pojawiać się sińce...
ale w sumie zawsze mozna powiedzieć,że się często na paintball chodzi :)
Ja nie mam i nigdy nie mialam siniakow. To chyba kwestia masazysty (amator robi mnostwo siniakow) i wlasnej podatnosci na siniaki. Mam mega mocny masaz i wygladam normalnie ;) .
Podaj proszę namiary na tą Panią od masażu w Gdyni.
Dziękuję :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
white_rabbit, jak ta Pani ma na imie?
image
A może ktoś może polecić gabinet lub osobę która robi masaż bańkami w Gdańsku?
white zalezy czy masz podatnosc np. na pekanie naczynek. Mi po zabiegach pekały naczynka , ale potem znikały.
Ja znam pania , ktora masowała kolezanke i dojezdzała do klienta
Moja tez dojezdza, szkoda mi czasu na wlasne dojazdy ;) . Ale pracuje tez w swoim gabinecie. Ma na imie Dorota :) .Namiary podam na priv :) .
nie moga tego masażu robić osoby z tzw. pajączkami. ja się skusiłam mimo tego i wylazło tego duuużo więcej. za głupotę sie płaci...
o kurcze ja tez mam sklonnosc do pajaczkow... ;/ech
to moja teściowa:))))))))))))))
image
ja miałam bańke chińską na cellulit, rewelacja. robiłam w SALONIE KOSMETYKI I MASAŻU W GDAŃSKU NA KORZENNEJ , jak chcesz dam ci tel. 58/301-88-99
PANI robiła mi najpierw bańką chińską, potem ręczny masaż tzw. drenaż limfatyczny.A przy następnym zabiegu była bańka i masaż jakiś inny, nie pamietam nazwy.
Pani mi robiła całą serie, chodziłam co 2-gi dzień, troche boli ale do wytrzymania, Miałam pare siniaczków po pierwszym zabiegu, ale póżniej już nie wychodziły. Uda schudły mi 5cm , bo miałam z czego :-)
celulit sie zmniejszył, a uda stały sie bardziej jędrniejsze. DZIEWCZYNY NIE BÓJCIE SIE, WARTO IŚĆ NA BAŃKĘ, POLECAM!!!!TEN SALON , KOBIETA SIE ZNA I WIE CO ROBI :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry