Widok

nnt. chce ostrzec dziewczyny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny.Postaram sie napisac o co mi chodzi. jakis czas temu na forum podalam swoje wyniki tsh. "pewna" osoba z tego forum odpisala mi ze jest to na pewno niedoczynnosc tarczycy i ze jestem w klubie hashimoto. Strasznie sie wystaszylam tego, poszlam zrobic badania raz jescze na tsh,ft3,ft4. ponownie napisalam na forum i reakkcja yla taka sama. poczytala na necie o ch chodzi z ta nadczynnoscia. no i sie zaczelo......juz sobie wkrecilam ze bede miala problem z zajsciem w ciaze i mam chorobe uporczywa do konca zycia. poszlam do mojej pani lekarki rodzinnej,ona mnie uspokoila, powiedziala ze nie jest to zadna niedoczynnosc bo wyniki sa w normie i mam po prostu kontrolowac ja co jakis czas. no i na forum rekacja pewnej pani byla tak: co to za lekarz itd.

Wczoraj bylam u endokrynologa. najlepszy specjalista.powiedziala ze nie mam niedoczynnosci, ze moja tarczyca juz taka jest-taka moja natura. zadnych lekow nie musze brac bo nie ma sensu.

tak wiec dziewczyny, nie sluchajcie opini niektorych osob na necie, nie czytajcie i nie wkrecajcie sobie choroby :).najlepiej po prostu posluchac opinii lekarzy.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wierze w to co czytam :) chcialam ostrzec tylko dziewczyny przed interpretacja swoich wynikow przez neta. tzn. przed zbyt wielkim przejmowaniem sie a tu prosze...niezly watek sie utworzyl. normalnie agatha zostalas boginia. wybacz mi prosze ze smialam poruszyc ten watek.zaznacze ze nie wymienilam nawet twojego niku :) kurde normalnie teraz wiem jak ludzie czuja sie w big brother :) dobranoc wszystkim

jeżeli chciałaś TYLKO ostrzec, to Ci się nie udało .. post ma wyraźnie pretensjonalny charakter...

bogini ;) hehe, jakkolwiek Agathę nazwiesz.. dla mnie to bardzo fajna osóbka na tym forum :)
...i mi nie raz pomogła :)

Autor: selena 17-10-2007 12:22
"dziewczyno ty chyba nie rozumiesz co ja pisze!!!!!zaczelam ten atek zeby ostrzec dziewczyny, zeby nie sluchaly sie interpretacji twoich wynikow."

To chyba do Agathy bylo? A moze ty nie rozumiesz wlasciwie co piszesz? Przeciez to oczywiste do kogo kierowalas ten watek, chociaz wiekszosc tu osob nie rozumie o co wlasciwie Ci chodzi? DAlej bedziesz sie upierac przy swoich pretensjach, czy moze zastanowisz sie nad tym co pisze Ci tyle dziewczyn? Przeczytalas chociaz kilka z tych opinii? I co dalej nic? W takim razie to pewnie UKLAD przeciwko Tobie i Twojemu zdrowiu. Przynajmniej wiemy kto za tym stoi :))) Pograzasz sie, jak juz ktos Ci napisal kazdy swoj rozum ma, ale jak widac nie kazdy potrafi efektywnie z niego korzystac... rece opadaja :/
ja jakos pierwsze co wyczytałam z twojego postu to fakt ze masz za złe Agacie ze podjeła sie interpretacji twoich wyników a teraz z mieniasz nagle zdanie i postawe

nieładnie

do góry