Widok

nnt. dobry dermatolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy znacie dobrego dermatologa z Gdańska
mam ciagle problemy z cera z tradzikiem i nic mi nie pomaga na stale
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam
http://www.dermis.pl/

koło Orunii Gornej , jest tam prof. Szarmach taki starszy pan i chyba tez jego syn ( dermatolodzy) - robią zabiegi na miejscu np. mikrodermabrazję itp.
Wizyta u dermatologa chyba 50-60 zł kosztuje , mają też czynne w sobotę - bardzo miło i profesjonalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam dr. Mario Smętek, przyjmuje w Gdańsku na ul .Ogarnej, na NFZ i prywatnie, trądzik tez leczy chociaz ja akurat bede szła z innym problemem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja wlasnie odradzam dr Smetka, wizyta u niego byla jedna wielka pomylka ! zero wywiadu, jakiegos zainteresowania , tylko szybko szybko bo inni pacjenci juz czekaja i od razu portfel do reki przygotowany zeby stoweczka sobie wskoczyla ....szczerze to zal mi bylo tej kasy bo moglam znalesc naprawde fajnego lekarza ale wlasnie jego mi polecono ! w zasadzie o swoim schozrzeniu nic nie wiem, dostalam tylko troche lekow i tyle ktorych nawet nie bralam bo dowiedzialam sie ze podaje sie je w ostatecznosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój ulubiony dermatolog to gr MArek Urban z Polmedu na gdanskiej zaspie :) na NFZ oczywiscie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
my u dr Smetka bylismy na wizycie na NFZ i wszytsko w jak najlepszym porzadku ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry