Widok

nnt. dobry dermatolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy znacie dobrego dermatologa z Gdańska
mam ciagle problemy z cera z tradzikiem i nic mi nie pomaga na stale
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam
http://www.dermis.pl/

koło Orunii Gornej , jest tam prof. Szarmach taki starszy pan i chyba tez jego syn ( dermatolodzy) - robią zabiegi na miejscu np. mikrodermabrazję itp.
Wizyta u dermatologa chyba 50-60 zł kosztuje , mają też czynne w sobotę - bardzo miło i profesjonalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam dr. Mario Smętek, przyjmuje w Gdańsku na ul .Ogarnej, na NFZ i prywatnie, trądzik tez leczy chociaz ja akurat bede szła z innym problemem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja wlasnie odradzam dr Smetka, wizyta u niego byla jedna wielka pomylka ! zero wywiadu, jakiegos zainteresowania , tylko szybko szybko bo inni pacjenci juz czekaja i od razu portfel do reki przygotowany zeby stoweczka sobie wskoczyla ....szczerze to zal mi bylo tej kasy bo moglam znalesc naprawde fajnego lekarza ale wlasnie jego mi polecono ! w zasadzie o swoim schozrzeniu nic nie wiem, dostalam tylko troche lekow i tyle ktorych nawet nie bralam bo dowiedzialam sie ze podaje sie je w ostatecznosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój ulubiony dermatolog to gr MArek Urban z Polmedu na gdanskiej zaspie :) na NFZ oczywiscie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
my u dr Smetka bylismy na wizycie na NFZ i wszytsko w jak najlepszym porzadku ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry