Widok
nnt. fryzurka... :(
dziewczyny wiem,ze to nie na temat i w ogole, ale mam do was ogromna prosbe, ide dzis wieczorem do fryzjera, postanowilam obciac radykalnie wlosy, teraz mam dlugie, ale sa przesuszone i generalnie po prostu opadaja bez zadnej konkretnej fryzury, wiec chce je sciac bardzo krotko, tak dla odmiany po 10 latach.... jednak wiadomo, to co sie chce, a to co bedzie pasowac to dwie rozne sprawy dlatego chcialam sie was poradzic.... oczywiscie juz na miejscu poradze sie tez fryzjerki, ale nie wiem czy w ogole jej marudzic jesli np. wiekszosc z was stwierdzi ze w krotkich wlosach to w ogole bleee :)
takze wklejam swoja fotke i zdjecia fryzur ktore mi sie podobaja :)
mam nadzieje,ze mi szczerze doradzicie:)
to ja w dlugich wlosach
takze wklejam swoja fotke i zdjecia fryzur ktore mi sie podobaja :)
mam nadzieje,ze mi szczerze doradzicie:)
to ja w dlugich wlosach
hej.
obie fryzurki są na proste włosy bądź prostowane prostownicą. Twoje włosy są puszyste lekko kręcone więc na pewno będzie trzeba włożyć trochę pracy aby wyglądały jak na tych zdjęciach. Pazurki jak najbardziej bo zatuszują jak to napisałaś pyzate policzki. Musisz wziąć pod uwagę jeszcze długość grzywki. Pozdrawiam (fryzjerka z 12 letnim stażem)
obie fryzurki są na proste włosy bądź prostowane prostownicą. Twoje włosy są puszyste lekko kręcone więc na pewno będzie trzeba włożyć trochę pracy aby wyglądały jak na tych zdjęciach. Pazurki jak najbardziej bo zatuszują jak to napisałaś pyzate policzki. Musisz wziąć pod uwagę jeszcze długość grzywki. Pozdrawiam (fryzjerka z 12 letnim stażem)
oleńka generalnie jak masz czas i umiejętności to z każdych włosów wyczarujesz cuda. Chodzi o to żeby po wyjściu od fryzjera poradzić sobie samemu. Wydaje mi się że ta trzecia fryzurka jest ok. Bo nawet jeśli pokręcą się trochę twoje włosy to nadal będzie świetna twarzowa fryzurka. Oleńka 80% udanej fryzury to doskonałe porozumienie fryzjera z klientem jeśli jesteś w stanie dokładnie wytłumaczyć o co tobie chodzi to dobra fryzjerka powinna dostosować resztę( długość, strzępienie itp) do twojego rodzaju włosów. Myślę że dobrze będziesz się czuła w nowej fryzurce. W tym sezonie bardzo modne są wszelkie strzępienia i asymetria. Wklej fotkę z nową fryzurką. Pozdrawiam.
kurcze sorki ze ja tak marudze wam,ale wiecie 12 lat nosilam dlugie wlosy i ciagle tak samo, dlatego teraz kazda zmiana to wielki strach :)
ale generalnie wnioskuje,ze uwazacie ze w krotszych wlosach nie byloby zle? najwiekszy problem mam zawsze z grzywka,bo wlasnie sie troche faluje, a poza tym mam tzw. "wicherek"... ta 1 to chyba jak dla mnie poki co za wielki szok :) choc jest super to pewnie wybiore cos pomiedzy 2 a 3...
ale generalnie wnioskuje,ze uwazacie ze w krotszych wlosach nie byloby zle? najwiekszy problem mam zawsze z grzywka,bo wlasnie sie troche faluje, a poza tym mam tzw. "wicherek"... ta 1 to chyba jak dla mnie poki co za wielki szok :) choc jest super to pewnie wybiore cos pomiedzy 2 a 3...
Plus za to, że coś zrobiłaś z włosami i że dbasz o swój wizerunek.
Minus za to, że chyba po umyciu tak je sobie samym zostawiłaś....duzo lepszy efekt byś osiągnęła używając pianki, szczotki do podkręcania i lakieru. Fryzurka od razu by się podniosła i wyglądała lekko i na pewno ładniej niż teraz.
Modelki ze zdjęć, po mimo ze wydaje się, że mają zwykłą, prostą fryzurkę nie wymagającą dużo pracy....jednak coś z tą "głową" robią...i dlatego ładnie wyglądają.
Powodzenia....
Minus za to, że chyba po umyciu tak je sobie samym zostawiłaś....duzo lepszy efekt byś osiągnęła używając pianki, szczotki do podkręcania i lakieru. Fryzurka od razu by się podniosła i wyglądała lekko i na pewno ładniej niż teraz.
Modelki ze zdjęć, po mimo ze wydaje się, że mają zwykłą, prostą fryzurkę nie wymagającą dużo pracy....jednak coś z tą "głową" robią...i dlatego ładnie wyglądają.
Powodzenia....