Widok

nnt.gdzie zrobić baleyage??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
muszę pofarbować włosy,już odrosty widać,chce zmienić fryzjera.Moja fryzjerka non stop robi mi ten sam kolor i wmawia ,że nic innegoi nie pasuje-najwygodniej..najlepiej fryzjer w okolicach Wrzeszcza,Zaspy.Baleyage w kolorach brązu,miedzi.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie bardzo znam tamte okolice,ale chyba przymorze a nie oliwa chociaz to blisko siebie,pamietam ze bylo kiedys takie ogloszenie na trojmiescie na darmowe strzyzenia,napisalam do nich bo chcialam pofarbowac wlosy i powiedzialy mi ze farbe kupuje ja fryzjer farbuje za darmo.
chodzi tu o salon niedaleko skm w oliwie?

Rina,nie polecam,ani nie zachwalam ale tylko mowie ze cos takiego tam jest,bo moze ktoras z mam nie bedzie miala pieniazkow akurat i zdecyduje sie na strzyzenie darmowe.
Hmm, ja w en vouge miałam baleyage kilka razy robiony, zawsze było wszystko super. Szkoda, że już nie mieszkam w Gdańsku, bo na pewno bym chodziła regularnie.

ja też w Bognie z farbowania nie jestem zadowolona . Robiłam pasemka i chciałam naturalne jak od słońca. Wyszłam z plamami i poprzecznymi paskami, popalone włosy do teraz zniszczone a pani fryzjerka wmawiała mi ze tak jest naturalnie :(( Byłam na Garncarskiej i nie wróce.

Ja mogę polecić swoja fryzjerkę p.Beatę.. dojezdza do domku i na codzień pracuje w Słonczku na Morenie.
W saloni Bogna poleam p.Wiesię ...ale niestety ceny wysokie i czasem za długo to wszytsko trwa:(

Moyre, skoro nie wiesz jak to wychodzi i czy ktoś był zadowolony, to jaki sens polecać?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
na przymorzu podobno jest zaklad fryzjerski w ktorym ucza sie osoby bedace tuz przed egzaminem na fryzjera i strzyzenie jest za darmo,a farbowanie po kosztach-czyli ty kupujesz farbe robocizna gratis.Nie wiem jednak jak to im wychodzi i czy ktos byl zadowolony.W sumie jesli za tydzien juz ktos bedzie fryzjerem to nie ma wiekszego strachu poddac sie jego stylizacji.ale wiadomo co sprawdzone to sprawdzone.gdzies na trojmiescie reklamowali swoje uslugi,trzeba byloby poszukac
hmmm....jak by to powiedziec.. jak sie idzie od ul. Grunwaldzkiej przez taki maly park do ul. Partyznatow ( od Grunwaldzkiej tuz przy rosmanie) to wychodzi sie na takim prakingu i wlasnie od tego parkingu jest wejscie po prawej, a i po drugiej stronie Partyznatow jest Straż Pożarna:)))
mam nadzieje ze nie namieszałam...:)
Czesałam się w Bognie 2 razy w tym do ślubu byłam super zadowolona,jednak z farbowania to średnio niestety:/

Polecam pracownię fryzjerską "Bogna" vis a vis dworca we Wrzeszczu

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A jaka jest Wasza opinia na temat salonu Oriana w Wielkim Młynie?
Widziałam kiedyś jak robili jednej dziewczynie baleyage na jasnych włosach i wyszedł przepięknie. Właśnie chciałam się tam wybrać po to samo.

Ale jestem ciekawa innych opini.
maritiki@op.pl
pychota napisał(a):

> Z czystym sumieniem moge polecic swoja fryzjerke:) (pani Asia)
> Przyjmuje w salonie fryzjerskim na partyznatów 27a we wrzeszczu
> "Styl".

Gdzie dokładnie we Wrzeszczu jest ten Styl?

to mam dylemat gdzie się wybrać:)

Dokładnie tam :) Nie wiem, czy nadal tam pracują pani Kasia i pani Monika - ale z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład.

Z czystym sumieniem moge polecic swoja fryzjerke:) (pani Asia)
Przyjmuje w salonie fryzjerskim na partyznatów 27a we wrzeszczu "Styl".
czesłą i farbowała mnie do ślubu, i tak zaczęła sie nasza przygoda:))
pozdr,
Ania
to jest pod filarami na przeciwko manhattanu??mieszkam ,,rzut beretem'':)

Jeśli we Wrzeszczu - to polecam en vouge, zawsze byłam zadowolona z ich usług.

najlepiej kolejka ,to jest zaraz kolo rynku na przymorzu

jak tam dojechać z Wrzeszcza??słyszałam dużo pozytywnych opinii o tym salonie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry