Widok

nnt. jak zmiękczyc reczniki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zrobilam super pranie w plynie do prania, potem duzo plynu do plukania, plukanie 2x, godzinne prasowanie - zgodnie z tym co naczytalam sie w necie, a tu reczniki nadal jak papier scierny!! mąż nie chce sie nimi wycierac, bo mowi ze krew mu pojdzie :P fakt ze reczniki maja z 5-6 lat, ale macie moze skuteczne sposoby? bo moze czas je wyrzucic w takim "wieku" ... prosze o rady:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje ręczniki sa albo szorstkie albo mięciutkie a piorę je tak samo - niestety to wina samych reczników te starsze sa gorsze gatunkowo a ten nowsze już kupowałam lepsze i są miękkie po praniu
no tez tak pomyslalam, ze to wina starosci, myslalam ze wczoraj urodze taka bylam wsciekla
hihi nie denerwuj się - poprostu systematycznie zacznij wymieniac ręczniki - polecam te z Jyska przy Auchanie firmy Kronborg sa świetne choć niestety nie tanie :-( więc poluj na promocje i wyprzedaże .
o jezu 6 lat! to na pewno ze starości, chyba czas na wymianę już :) ja swoje maks. po 3 latach wymieniam
nie, spokojnie:) mam kupe nowszych męciutkich, te stare sa nie uzywane wogole, ale chcialam odswiezyc te co mi zalegaja w szafie :P ale widze ze nie ma ich co trzymac dalej;]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry