Widok
noce i dni
slicznie prosze o ekspresowa odpowiedz na moje pytanie. wiec:do zeszlego tygodnia planowalismy na pierwszy taniec piosenke N. Kukulskiej "przetanczyc z toba chce..." ale jedna z forumowiczek podsunela pomysl walca "z nicy i dni" i:
plusy:
-trwa 2 min 13 sekund (a wiecie jak to sie szybko nudzi takie podrygiwanie w mniejscu gdy sie inni patrza)
-siwtanie mozna wkomponowac male figury-jakis obrot itd
-nikt sie tego nie bedzie spodziewal
-zrobi wrazenie
wiec teraz mam pytanko: nie pamietam tego filmu i ksiazki nie czytalam(oj wstydz sie wstydz) wiecz czy on sie bedzie dobrze kojarzyl, bo np piosenka Krajewskiego "... cos tam chyba pierwsza milosc" choc jest piekna mi sie zle kojarzy tzn smutno.
wiec jeszcze raz pytam i czekam na odp do jutra wieczorem CZY TA HISTORIA SIE DOBRZE KOJARZY?? I CZY TAKI WALC Z NOCY I DNI NIE BEDZIE GAFA? pozdrawiam was kiski kiski
plusy:
-trwa 2 min 13 sekund (a wiecie jak to sie szybko nudzi takie podrygiwanie w mniejscu gdy sie inni patrza)
-siwtanie mozna wkomponowac male figury-jakis obrot itd
-nikt sie tego nie bedzie spodziewal
-zrobi wrazenie
wiec teraz mam pytanko: nie pamietam tego filmu i ksiazki nie czytalam(oj wstydz sie wstydz) wiecz czy on sie bedzie dobrze kojarzyl, bo np piosenka Krajewskiego "... cos tam chyba pierwsza milosc" choc jest piekna mi sie zle kojarzy tzn smutno.
wiec jeszcze raz pytam i czekam na odp do jutra wieczorem CZY TA HISTORIA SIE DOBRZE KOJARZY?? I CZY TAKI WALC Z NOCY I DNI NIE BEDZIE GAFA? pozdrawiam was kiski kiski
Walc z "Nocy i dni" nie musi być gafą, melodia piękna a że trwa aż 2:13- to nie za długo a przecież nie musicie tańczyć w jednym miejscu, cała sala należy do Was.
Co do innych utworów: Seweryna Krajewskiego- "Wielka Miłość" trwa aż 4:50 i jest z filmu "Uprowadzenie Agaty" -z tym utworem na weselach częściej się spotkałem, a co do repertuaru Natalii Kukujskiej to może by tak "Zakochani". No i jeszcze np: Dwa plus jeden "Windą do Nieba" lub kasi Kowalskiej-"Być tak blisko"
A żeby nie zamieszać Tobie w głowie; utwór o który pytasz jest OK.
Pozdrowionka
Co do innych utworów: Seweryna Krajewskiego- "Wielka Miłość" trwa aż 4:50 i jest z filmu "Uprowadzenie Agaty" -z tym utworem na weselach częściej się spotkałem, a co do repertuaru Natalii Kukujskiej to może by tak "Zakochani". No i jeszcze np: Dwa plus jeden "Windą do Nieba" lub kasi Kowalskiej-"Być tak blisko"
A żeby nie zamieszać Tobie w głowie; utwór o który pytasz jest OK.
Pozdrowionka
"winda do nieba" ma tekst , ktory moim zdaniem nie pasuje do okolicznosci, bo jest o milosci do faceta z telewizora ;-) a ten za ktorego wychodzi za maz- to tak jakby z przymusu. nie wszyscy o tym wiedza i wlasnie puszczaja jako pierwsza piosenke-choc nie przecze bardzo ja lubie.ale moim zdaniem jest nie na iejscu. dzieki za odpowiedz pozdrawiam